Un al doilea jurnalist a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială din Qatar

  • Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a murit în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat.
  • Informația este relatată de Gulf Times.
  • Alte detalii despre incident nu au fost făcute publice.

Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a murit în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat. Informația este relatată de Gulf Times.

Alte detalii despre incident nu au fost făcute publice.

Fotoreporterul qatarez a murit în timp ce acoperea turneul, la fel ca americanul Grant Wahl. Editorialistul american Grant Wahl a murit la Doha în timp ce acoperea meciul din sferturile de finală dintre Argentina și Olanda.

Jurnalistul, în vârstă de 48 de ani, și-a pierdut cunoștința pe stadionul național Lusail, după care medicii au încercat să-l salveze. El a fost dus la spital, unde a fost înregistrat decesul.

Cupa Mondială a început în Qatar pe 20 noiembrie și va dura până pe 18 decembrie. Actuala câștigătoare a turneului este echipa Franței.

The post Un al doilea jurnalist a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială din Qatar appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code