SUA ordonă ca aproximativ 800 de militari și 20 de elicoptere să se îndrepte spre regiunea baltică

lloyd-austinlloyd-austin

  • Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a decis ca 20 de elicoptere AH-54 să ajungă din Germania către regiunea baltică.
  • Aproximativ 800 de angajați au fost, de asemenea, dislocați pentru a se îndrepta, din Italia, către regiunea baltică.
  • Oficialul a spus că aceste forțe – formate din elemente de aviație și forțe terestre – se vor deplasa în zona de operații EUCOM pe flancurile de nord-est și sud-est ale NATO.

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a decis ca 20 de elicoptere AH-54 să ajungă din Germania către regiunea baltică, a declarat un oficial american al apărării, potrivit agenției de presă Reuters.

Aproximativ 800 de angajați au fost, de asemenea, dislocați pentru a se îndrepta, din Italia, către regiunea baltică, a adăugat oficialul.

Oficialul a spus că aceste forțe – formate din elemente de aviație și forțe terestre – se vor deplasa în zona de operații EUCOM pe flancurile de nord-est și sud-est ale NATO, în zilele următoare, și se așteaptă să fie în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni.

Aceste forțe includ:

Un grup operativ de batalion de infanterie de aproximativ 800 de militari din Italia până în regiunea baltică, mișcarea a până la opt avioane de luptă F-35, din Germania, către mai multe locații operaționale de-a lungul flancului estic al NATO, un batalion de aviație de atac – 20 de elicoptere AH-64 – din Germania până în regiunea baltică și un grup operativ pentru aviație de atac – 12 elicoptere AH-64, care se va muta din Grecia în Polonia.

Totodată, Statele Unite nu exclud deconectarea Federației Ruse de la Societatea pentru Telecomunicații Financiare Interbancare Mondiale (SWIFT). Aceasta este o rețea de înaltă securitate care conectează instituțiile financiare din întreaga lume.

The post SUA ordonă ca aproximativ 800 de militari și 20 de elicoptere să se îndrepte spre regiunea baltică appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30161 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code