Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși

  • Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie.
  • Până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.
  • În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești.

Forțele ucrainene au lovit o bază rusească dintr-o zonă ocupată temporar în regiunea Zaporojie, a anunțat sâmbătă Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit  Kyiv Independent.

Potrivit Statului Major General, până la 150 de soldați ruși au fost răniți, iar 50 de soldați au fost transportați la un spital din Melitopolul ocupat, regiunea Zaporojie.

În ultima zi, forțele ucrainene au lovit și șapte puncte de control rusești, șase zone în care erau concentrate trupe rusești, precum și o zonă de concentrare a artileriei și un depozit de muniții rusești, a adăugat Statul Major.

The post Statul Major General: Ucraina a lovit o bază rusă din regiunea Zaporojie, rănind 150 de soldați ruși appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code