Situație ironică. Biden și Partidul Democrat ar putea pierde majoritatea după o înfrângere în orașul american St. Petersburg

Partidul Republican a obținut o victorie importantă în încercarea sa de a recâștiga majoritatea în Camera Reprezentanților din SUA, Anna Luna învingându-l pe candidatul democrat Eric Lynn în Florida, potrivit Associated Press.

Victoria, care s-ar putea dovedi una foarte importantă în calculul final al majorității, vine într-un loc cu un nume ce ar putea fi considerat ironic.

Cursa electorală a avut loc în districtul din jurul orașului St. Petersburg din Florida. Poziția aferentă acestei circumsripții a aparținut până în prezent democratului Charlie Crist, care a demisionat pentru a candida fără succes împotriva guvernatorului republican Ron DeSantis. Acest loc din Congres alături de alte câteva a ajutat Partidul Democrat să mențină din 2020 o majoritate fragilă în Camera Reprezentaților din Congres și l-a ajutat pe Biden să treacă mai ușor proiectele prin Parlamentul american.

The post Situație ironică. Biden și Partidul Democrat ar putea pierde majoritatea după o înfrângere în orașul american St. Petersburg appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code