Scholz susține aderarea la Schengen pentru România, Croația și Bulgaria

  • România şi Bulgaria şi Croaţia, îndeplinesc toate condiţiile pentru a deveni membre cu drepturi depline ale spaţiului Schengen.
  • ,,Schengen este una dintre cele mai mari realizări ale Uniunii Europene şi ar trebui să o protejăm şi să o dezvoltăm„, a declarat Scholz.
  • ,,Croaţia, România şi Bulgaria îndeplinesc toate cerinţele tehnice pentru o aderare deplină. Voi depune eforturi pentru ca acestea să devină membri cu drepturi depline” , a adăugat cancelarul Germaniei.

România şi Bulgaria şi Croaţia, îndeplinesc toate condiţiile pentru a deveni membre cu drepturi depline ale spaţiului Schengen, care nu necesită paşapoarte, a declarat luni cancelarul german Olaf Scholz.

,,Schengen este una dintre cele mai mari realizări ale Uniunii Europene şi ar trebui să o protejăm şi să o dezvoltăm. Acest lucru înseamnă, de altfel, închiderea decalajelor rămase” , a declarat el, în cadrul unui discurs rostit la Praga, scrie Reuters.

,,Croaţia, România şi Bulgaria îndeplinesc toate cerinţele tehnice pentru o aderare deplină. Voi depune eforturi pentru ca acestea să devină membri cu drepturi depline” , a adăugat cancelarul Germaniei. 

The post Scholz susține aderarea la Schengen pentru România, Croația și Bulgaria appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code