România, învinsă de Slovenia cu 2-1, în meciul amical

  • După ce a terminat ultima în grupa de Nations League, echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă joi seara de reprezentativa similară a Sloveniei.
  • Cu multe absenţe din lot ale titularilor de drept, Iordănescu a trimis în teren un prim unsprezece inedit alcătuit din Moldovan – Manea, Burcă, Nedelcearu, Vătăjelu – R. Marin, M. Marin, Cicâldău – Cordea, Puşcaş şi Drăguş.
  • În primele 5 minute, oaspeţii de pe Cluj Arena au avut două ocazii de a marca, dar Modovan a fost la post de fiecare dată.

După ce a terminat ultima în grupa de Nations League, echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă joi seara de reprezentativa similară a Sloveniei, scor 1-2 (0-2), într-un meci amical programat cu 3 zile înainte de startul Cupei Mondiale.

Cu multe absenţe din lot ale titularilor de drept, Iordănescu a trimis în teren un prim unsprezece inedit alcătuit din Moldovan – Manea, Burcă, Nedelcearu, Vătăjelu – R. Marin, M. Marin, Cicâldău – Cordea, Puşcaş şi Drăguş.

În primele 5 minute, oaspeţii de pe Cluj Arena au avut două ocazii de a marca, dar Modovan a fost la post de fiecare dată.

În minutul 9, Burcă profită de o minge ricoşată şi şutează din prima, însă balonul loveşte bara laterală a porţii lui Oblak.

Se joacă pe contre şi ambele echipe mai bifează câte două ocazii de fiecare parte, înainte ca Sesko să scape de marcaj şi să înscrie cu capul în poarta lui Horaţiu Moldovan (0-1, min. 26).

Peste nici 5 minute, slovenii construiesc din nou frumos şi majorează la 0-2, prin Sporar, în minutul 31.

Finalul de repriză aparţine tot oaspeţilor, dar Moldovan se înscrie pe lista candidaţilor la „Omul meciului”, cu o intervenţie de excepţie în faţa lui Sesko, din poziţie de unu la unu.

Tricolorii revin montaţi de la vestiare şi fac o repriză secundă mult mai bună, Moruţan revitalizând acţiunile ofensive ale României.

În minitul 64, România reduce din diferenţă prin Drăguş, servit foarte bine de Manea.

Ultimul moment important al meciului a fost şutul în transversală al lui Moruţan, care a completat alte câteva ocazii ale României, nefructificate însă.

Slovenii au mai bifat şi ei o şarjă ofensivă la poarta lui Moldovan, dar s-a încheiat 1-2 şi România urmează duminică se joace şi un al doilea amical, cu Moldova, la Chişinău.

The post România, învinsă de Slovenia cu 2-1, în meciul amical appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code