Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu

omsoms

  • Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situaţia gravă provocată de pandemie. Ţara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa şi se află pe penultimul loc la vaccinare.
  • Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.
  • La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii.

Reprezentantul OMS în România Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti. Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu, inclusiv copilul meu de 14 ani, a spus Papowitz.

Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situaţia gravă provocată de pandemie. Ţara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa şi se află pe penultimul loc la vaccinare.

Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.

„Susţin vaccinarea, mama, tata, sora mea, nepoţii mei, toată lumea este vaccinată în jurul meu. Băiatul meu de 14 ani a fost vaccinat, am vrut să-i ofer oportunitatea la o viaţă sănătoasă… În continuare mă protejez, port mască peste tot”, a declarat Heather Papowitz.

La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii.

„Este o creştere importantă care trebuie valorificată în urmă zile şi săptămâni… Imunizarea intervine la trei săptămâni de la prima doză, oamenii să vină la vaccinare şi să păstrăm măsurile de protecţie, în special masca va fi obligatorie… Cea mai uşoară formă de mulţumire către personalul medical este vaccinarea”, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

O amplă campanie de vaccinare a început vineri în Bucureşti. Până luni dimineaţă, şase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop.

The post Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY