Naționala României de fotbal feminin, primul examen important din campania de calificare la CM. Andreea Părăluță: „Nu mi-e teamă de niciun meci”

Naționala de fotbal feminin a României joacă diseară primul examen important din campania de calificare la Mondialul de la Antipozi. Tricolorele întâlnesc Elveția în deplasare, una dintree cele două puteri din Grupa G. Portarul naționalei noastre, Andreea Părăluță, spune că nu-i e teamă de niciun meci.

Andreea Părăluță: Fotbalul feminin este în creștere, ele au jucătoare foarte experimentate, care care joacă pe la echipe în Anglia, în Germania, în campionate foarte puternice, așa că mă aștept la un meci destul de intens, destul de agresiv și din partea lor și din partea noastră.

Selecționerul naționalei feminine, Cristi Dulca, știe care e secretul victoriei cu Elveția.

Cristi Dulca: Am început foarte bine și încrezători această campanie, de aceea zic că șansele există. Nu mi-e frică de niciun meci, indiferent de adversar și eu de ziua mea nu prea pierd, așa că în Elveția vom câștiga.

The post Naționala României de fotbal feminin, primul examen important din campania de calificare la CM. Andreea Părăluță: „Nu mi-e teamă de niciun meci” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY