Regretatul Prinț Philip a vrut să dea în judecată Netflix din cauza prezentării „dureroase” a morții surorii sale

Prințul PhilipPrințul Philip

  • Prințul Philip a fost profund rănit de un episod din The Crown care a prezentat moartea surorii sale, prințesa Cecille, după ce avionul ei s-a prăbușit și a ucis-o pe ea și familia ei.
  • A răbufnit de furie după ce serialul Netflix a părut să-l acuze de moartea prințesei Cecille.
  • Cecilie avea 26 de ani când a murit și tocmai născuse în timpul zborului, înainte ca avionul să se prăbușească în turnul unei fabrici din Belgia, în noiembrie 1937.

Prințul Philip a vrut să dea în judecată serialul The Crown de la Netflix după ce a fost afectat de un episod care prezenta moartea surorii sale. A răbufnit de furie după ce serialul Netflix a părut să-l acuze de moartea prințesei Cecille.

Un expert regal a dezvăluit că ducele de Edinburgh a vorbit cu avocații săi despre programul care a arătat prăbușirea avionului surorii sale. Episodul l-ar fi lăsat să se simtă profund supărat” după ce a fost acuzat de acest lucru. Istoricul regal și autorul Hugo Vickers a declarat pentru The Sunday Times: „Știu că prințul Philip s-a consultat cu avocatul său în legătură cu acest subiect, pentru a întreba: „Ce pot face în această privință?”. A fost foarte supărat din cauza modului în care a fost prezentat. Putea fi rănit ca oricine altcineva”.

Cecilie avea 26 de ani când a murit și tocmai născuse în timpul zborului, înainte ca avionul să se prăbușească în turnul unei fabrici din Belgia, în noiembrie 1937. În urma incidentului au murit Cecilie, soțul ei și cei trei copii, iar corpul bebelușului a fost găsit, de asemenea, în epavă.

Serialul Netflix o arată pe Cecilie hotărând să ia zborul din Germania spre Londra pentru că Philip, care avea 16 ani la acea vreme, avea probleme la școală. Cu toate acestea, nu a fost așa în realitate. În scena care a arătat înmormântarea lui Cecilie, tatăl lor, Prințul Andrew al Greciei și Danemarcei, a spus: Sunt surprins că îndrăznește să se arate aici. Dacă nu ar fi fost Philip și indisciplina lui, ea nu ar fi luat niciodată acel zbor. Este adevărat, nu-i așa, băiete? Tu ești motivul pentru care ne aflăm cu toții aici, îngropându-mi copilul preferat. Scoate-l de aici.”

Scena în cauză a fost prezentată în penultimul episod al celei de-a doua serii, care a fost difuzată pentru prima dată în 2017. De asemenea, episodul nu a fost însoțit de un disclaimer fictiv. Prințul Philip a fost atât de supărat” și a pornit să contacteze avocații regali Farrer & Co, potrivit Sunday Times.

În cele din urmă, el a decis să nu continue acțiunea în justiție împotriva gigantului de streaming, care tocmai a lansat cel de-al cincilea episod al popularului serial regal. Cea mai recentă serie reprezintă portretizarea anilor ’90, poate una dintre cele mai dificile decenii pentru familia regală.

The post Regretatul Prinț Philip a vrut să dea în judecată Netflix din cauza prezentării „dureroase” a morții surorii sale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code