Prințul William spune că este onorat să fie numit Prinț de Wales

  • Prințul William s-a declarat onorat să fie numit noul Prinț de Wales.
  • Astfel, el devine Prinț de Wales și Duce de Cornwall și Cambridge, în timp ce soția sa, Catherine, este acum Prințesă de Wales și Ducesă de Cornwall și Cambridge.
  • William a primit acest titlu, deținut anterior de tatăl său timp de peste 50 de ani, în urma decesului bunicii sale, Regina Elisabeta, săptămâna trecută.

Prinţul William a declarat duminică că este onorat că a primit titlul de prinţ de Wales cu prilejul unei convorbiri cu prim-ministrul Ţării Galilor, Mark Drakeford, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat, informează Reuters.

William a primit acest titlu, deţinut anterior de tatăl lui timp de peste 50 de ani, după moartea bunicii sale regina Elisabeta a II-a săptămâna trecută.

,,Prinţul a recunoscut profunda afecţiune pe care o poartă atât el, cât şi prinţesa pentru Ţara Galilor după ce şi-au stabilit prima reşedinţă de familie în Anglesey pe o perioadă care a inclus primele luni din viaţa prinţului George” , se mai spune în declaraţie.

,,Prinţul şi prinţesa îşi vor petrece lunile şi anii care vor urma adâncind relaţia cu comunităţile din Ţara Galilor. Ei doresc să-şi îndeplinească rolul şi să susţină aspiraţiile poporului galez şi să aducă în prim-plan atât provocările, cât şi oportunităţile viitoare” .

The post Prințul William spune că este onorat să fie numit Prinț de Wales appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code