Prințul Andrew spune că va prețui pentru totdeauna dragostea reginei Elisabeta a II-a pentru un fiu

  • El a spus că a fost o onoare și un privilegiu să o servească.
  • Andrew și-a însoțit cuvintele cu o fotografie alb-negru realizată de fotograful de societate Cecil Beaton, în care mama sa îl ține în brațe pe când era nou-născut, în martie 1960.
  • Oamenii au fost avertizați să nu plece de la casele lor pentru a se alătura cozii deoarece aceasta se va închide mai târziu duminică.

Prințul Andrew i-a adus un omagiu mamei sale, Regina, spunând: Mamă, dragostea ta pentru un fiu, compasiunea ta, grija ta, încrederea ta le voi prețui pentru totdeauna. Andrew a salutat-o pe regretata monarhie pentru cunoștințele și înțelepciunea ei infinită, fără limite sau limite, adăugând: Îmi vor lipsi intuițiile, sfaturile și umorul tău.

El a descris-o pe regină ca fiind mummy, mama, Majestatea Voastră, trei într-unul singur și a spus că a fost o onoare și un privilegiu să o servească. Andrew și-a însoțit cuvintele cu o fotografie alb-negru realizată de fotograful de societate Cecil Beaton, în care mama sa îl ține în brațe pe când era nou-născut, în martie 1960.

Andrew, care s-a retras din viața publică din cauza prieteniei sale cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein în 2019, a spus: Pe măsură ce cartea noastră de experiențe se închide, o alta se deschide, adăugând și că va păși cu bucurie în următoarea cu tine ca ghid. Al doilea fiu al reginei, căzut în dizgrație, a continuat să plătească milioane de dolari pentru a rezolva un caz civil de agresiune sexuală unei femei pe care a susținut că nu a întâlnit-o niciodată.

Virginia Giuffre l-a dat în judecată pentru că ar fi agresat-o sexual când avea 17 ani, după ce a fost traficată de Epstein. Andrew a negat afirmațiile. În ianuarie, înainte de înțelegerea juridică, regina i-a retras toate rolurile militare onorifice, inclusiv pe cel de colonel al Gărzilor Grenadier, și a renunțat la stilul său de Alteță Regală. Ducele a declarat: Dragă mamă, mamă, Majestatea Voastră, trei în unul.

Majestate, a fost o onoare și un privilegiu să vă servesc. Mamă – a națiunii, devotamentul și serviciul personal față de națiunea noastră este unic și singular; poporul tău își arată dragostea și respectul în atât de multe moduri diferite și știu că te uiți la onorarea respectului lor.

Mamă, dragostea ta pentru un fiu, compasiunea ta, grija ta, încrederea ta le voi prețui pentru totdeauna. Am descoperit că cunoștințele și înțelepciunea ta sunt infinite, fără limite sau limite de îngrădire. Îmi vor lipsi intuițiile, sfaturile și umorul tău.

Pe măsură ce cartea noastră de experiențe se închide, o alta se deschide, iar eu te voi ține pentru totdeauna aproape de inima mea, cu cea mai profundă dragoste și recunoștință, și voi păși cu plăcere în cele ce urmează cu tine ca ghid. El a încheiat cu cuvintele God Save The King – în onoarea fratelui său Charles.

Aceasta a avut loc în timp ce publicul a continuat să stea la coadă pentru ultima zi de veșnicie în Westminster Hall, unde sicriul defunctului monarh va rămâne până luni la ora 6.30 dimineața. Oamenii au fost avertizați să nu plece de la casele lor pentru a se alătura cozii deoarece aceasta se va închide mai târziu duminică.

The post Prințul Andrew spune că va prețui pentru totdeauna dragostea reginei Elisabeta a II-a pentru un fiu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code