Peste 200 de pârși congelați au fost confiscați în urma unui raid antidrog

  • Trei persoane care se aflau la fața locului au fost arestate.
  • Pârșii comestibili erau considerați o delicatesă în Roma Antică.
  • După ce au descoperit peste 700 de plante de canabis, polițiștii au percheziționat anexele și au găsit cuști de porumbei și congelatoare pline cu carcase.

Polițiștii care au efectuat un raid antidrog la o fermă de canabis din sudul Italiei au confiscat 235 de pârși congelați – despre care se spune că sunt o delicatesă a mafiei. După ce au descoperit peste 700 de plante de canabis, polițiștii au percheziționat anexele și au găsit cuști de porumbei și congelatoare pline cu carcase.

Trei persoane care se aflau la fața locului au fost arestate.

Grupurile de protecție a faunei sălbatice spun că pârșii copți sunt serviți pentru a onora gangsterii de rang înalt la banchete organizate de puternicul clan mafiot calabrez ‘Ndrangheta.

Potrivit organizației italiene de protecție a faunei sălbatice Lipu, braconierii prind ilegal în capcanele din pădurile din dealurile Aspromonte această specie protejată, în mare parte nocturnă, și o vând mafioților și restaurantelor.

Poliția a declarat că pârșii au fost descoperiți sâmbătă, după ce o percheziție la ferma din Reggio Calabria a fost extinsă la ruinele din apropiere și la alte proprietăți.

Se spune că șefii din ‘Ndrangheta – nași și șefi de clanuri – iau cele mai importante decizii în fața unei farfurii de dorobanți, a relatat ziarul italian Il Corriere della Sera.

Pârșii comestibili erau o delicatesă în Roma antică. Aceștia erau îngrășați în cuști înainte de a fi eviscerați, jupuiți și umpluți cu carne tocată de porc, nuci de pin măcinate și usturoi și apoi copți.

The post Peste 200 de pârși congelați au fost confiscați în urma unui raid antidrog appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY