OFF/ON THE RECORD, 11 septembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Gabriela Baltag, judecător, membru CSM

Legile Justiției sunt în dezbaterea Parlamentului dar sistemul judiciar este nemulțumit de noile variante ale celor trei legi.

Ce spun judecătorii, instanțele, Curțile de Apel din România despre prevederile noilor legi ale Justiției, ce probleme și ce nemulțumiri sunt – afli de la judecătorul Gabriela Baltag, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Despre consultarea magistraților pe legile pe care ei funcționează, despre cât de obligatorii mai sunt deciziile Curții Constituționale, despre „războiul civil” din CSM, dar și despre prevederile din draft-urile noilor legi ale Securității naționale – își vorbește duminică, de la ora 21.55, judecătorul CSM Gabriela Baltag, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 11 septembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Gabriela Baltag, judecător, membru CSM appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code