O femeie din Israel, condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite, din cauza posesiei de cocaină în Abu Dhabi

  • O femeie din Israel a fost condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite (EAU), după ce un tribunal a găsit-o vinovată de posesie de cocaină în Abu Dhabi.
  • Ministerul israelian de Externe a declarat că „se ocupă de acest caz”, dar nu a dat încă o declarație mai lungă.
  • Relațiile dintre Israel și Emiratele Arabe Unite au fost „calde” în ultimii ani. Mulți israelieni au profitat de zborurile directe pentru a vizita Emiratele Arabe Unite în vacanță, iar EAU urmează să investească miliarde de dolari în Israel.

O femeie din Israel a fost condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite (EAU), după ce un tribunal a găsit-o vinovată de posesie de cocaină în Abu Dhabi.

Femeia în vârstă de 43 de ani, numită de presa israeliană Fidaa Kiwan, a fost arestată în martie 2021, la câteva zile după ce a ajuns în țară.

Mai mult de jumătate de kilogram de droguri a fost găsit după ce apartamentul ei a fost percheziționat de poliție.

Se spune că femeia a susținut că drogurile nu erau ale ei, iar echipa ei de avocați urmează să facă apel împotriva sentinței.

Ministerul israelian de Externe a declarat că „se ocupă de acest caz”, dar nu a dat încă o declarație mai lungă.

Sky News a contactat guvernul Emiratelor Arabe Unite pentru comentarii.

Relațiile dintre Israel și EAU au fost „calde” în ultimii ani. Mulți israelieni au profitat de zborurile directe pentru a vizita Emiratele Arabe Unite în vacanță, iar EAU urmează să investească miliarde de dolari în Israel.

În decembrie anul trecut, Naftali Bennett a devenit primul premier israelian care a efectuat o vizită oficială la Abu Dhabi, iar președintele israelian a vizitat recent și el statul din Golf.

Emiratele Arabe Unite au o abordare extrem de strictă față de consumul de droguri și nu este neobișnuit ca pedeapsa cu moartea să fie aplicată dacă se dovedește vinovăția. Totuși, pedeapsa este adesea convertită într-o sentință lungă la apel.

The post O femeie din Israel, condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite, din cauza posesiei de cocaină în Abu Dhabi appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29846 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code