O „creatură” masivă fără chip, găsită de un trecător ce se plimba cu câinele pe plajă, lasă experții confuzi

creaturacreatura

  • O „creatură” uriașă, care nu prezintă semne de viață, a fost descoperită de o femeie care se plimba cu câinele și de soțul ei.
  • O imensă pată albă fără chip, găsită de o persoană care se plimba cu câinele pe o plajă, lasă experții nedumeriți.
  • De asemenea, au fost văzute și alge marine înfășurate în jurul creaturii sinistre asemănătoare unei pete.

O pată uriașă, fără caracteristici, găsită pe plaje de către un trecător care se plimba cu câinele, a descris obiectul ca fiind ceva care se clatină „ca o jeleu mare și gras”, a lăsat experții fără răspuns. Helen Marlow, în vârstă de 50 de ani, a observat masa fără caracteristici pe plaja Marazion, Cornwall, în timp ce ea și soțul ei se aflau în vacanță în acest loc turistic.

Dar faptul că au dat peste o substanță „albă și cărnoasă” în timpul plimbării i-a lăsat pe cei doi cel puțin nedumeriți, iar experții sunt la fel de confuzi ca și cei care se plimbau cu câinele, relatează The Mirror.

De asemenea, au fost văzute și alge marine înfășurate în jurul creaturii sinistre asemănătoare unei pete, iar Helen a observat pe alocuri o „bucată lungă de frânghie albă”. Femeia a spus: „Îmi plimbam câinele pe plajă când am văzut un obiect alb, neobișnuit de mare, pe nisip.”

„Părea a fi o substanță albă, cu aspect cărnos. Nu avea trăsături definite, cum ar fi membrele, ci părea a fi o singură masă. Nu m-am putut hotărî să-l ating, dar am încercat să-l mișc cu bocancul și, în timp ce făceam asta, se clătina puțin ca un jeleu mare și gras! Era înfășurată în jurul ei cu alge marine. La fel și – ceea ce am presupus că era – o bucată lungă de frânghie albă, ușor sfărâmată pe alocuri. M-am simțit foarte curioasă și nedumerită de ceea ce era mai exact.”

Ea a spus că pata avea un diametru de aproximativ un metru și jumătate și o grosime cuprinsă între 30 și 40 cm, iar Helen a declarat că nu mirosea și nici nu prezenta semne de deteriorare anterioară. Helen, care se plimba cu câinele, a adăugat: „Nu am putut să recunosc și nici să o compar cu ceva ce mai văzusem înainte. Tot ce am putut fi sigură a fost că era cu siguranță materie organică și am presupus că provenea din mare. Nu aveam absolut nici o idee despre ce era.”

Nici măcar expertul Rob Deaville, manager de proiect pentru Programul britanic de investigare a eșuărilor de cetacee, nu avea vreo idee, spunând: „Este greu de spus doar din aceste imagini. După părerea mea, arată ca rămășițele fragmentare ale stomacurilor sau ale unui tract intestinal. Specia – și chiar grupul taxonomic larg – nu este clar, din păcate. Poate că este vorba de o specie de cetacee mari sau, eventual, de un rechin pelerin, dar știu că aceasta din urmă este poate mai puțin probabilă, având în vedere perioada anului. Dar primim în mod obișnuit rapoarte despre rămășițe fragmentare de animale în timpul fiecărui an.”

Helen, care a consultat un grup de pe Facebook după ce a găsit pata și i s-a spus că ar putea fi o placentă de balenă sau chiar un balon meteorologic, a declarat că este „onorată că a văzut această creatură și foarte dornică să îi descopere originea și specia”.

The post O „creatură” masivă fără chip, găsită de un trecător ce se plimba cu câinele pe plajă, lasă experții confuzi appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code