Flux Stiri

Nicolae Ciucă este încrezător: „Azi, PNL a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârşit”

Nicolae CiucăNicolae Ciucă

  • „PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a spus Nicolae Ciucă.
  • Liderul PNL afirmă că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional.
  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL.

Nicolae Ciucă afirmă că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional.

Din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale PNL în coaliţia de guvernare. E un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în PNL a luat sfârşit. Aşa cum, acum trei zile, preşedintele ţării a spus la vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că azi PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a mai afirmat că prin rezoluţia aprobată, PNL va promova întârirea legăturilor cu intelectualii, cu mediul profesional, cu mediul academic şi cu societatea civilă.

Un punct aparte îl constuituie grija pe care PNL o acordă diasporei române. Putem spune că PNL şi-a asumat să fie promotorul diasporei. PNL acordă respect, atenţie şi arată preţuirea pentru românii din Diaspora. Am luat decizia ca la nivelul fiecărei filiale să funcţioneze structuri specializate pentru românii din Diaspora”, a mai spus Ciucă.

El spune că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional: „Am apreciat că e un gest de mare onoare, pentru că e foarte important ca la nivelul PNL să avem responsabilităţile foarte bine asumate, iar ME are foarte multă treabă de făcut”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL, iar Dan Motreanu devine prim-vicepreşedinte al formaţiunii, au decis, vineri, liderii PNL. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Virgul Guran.

The post Nicolae Ciucă este încrezător: „Azi, PNL a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârşit” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code