Netflix: În doar 48 de ore, un nou thriller psihologic în serie cu accente horror a cucerit topurile de specialitate

  • Dacă sunteți în căutarea unui nou thriller Netflix în care să vă înfigeți în acest weekend, atunci nu mai căutați.
  • La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de țări, iar în 25 este pe primul loc.
  • Abonații au fost puternic atrași de serial, dar după ce l-au văzut nu au fost tocmai încântați și i-au acordat o apreciere de numai 5,8/10.

Este o adevărată performanță ca, în atât de puțin timp, o nouă producție să-și facă loc atât de în față în preferințele abonaților. La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de țări, iar în 25 este pe primul loc, potrivit Rotten Tomatoes.

În România a stat în vârf cinci zile, iar acum este din nou detronat, când de „The Sandman”, când de „High Heat”.

Nota horror a acestui thriller psihologic australian este puternică. Acțiunea urmărește două surori gemene, Leni și Gina, care și-au schimbat între ele viețile încă din copilărie. „Două surori. Două vieți. Un secret”, sună motto-ul serialului.

Totul culminează în viața dublă pe care o duc ca adulte, dar minciuna lor începe să iasă treptat la iveală după ce una dispare și totul se transformă în haos.

Abonații au fost puternic atrași de serial, dar după ce l-au văzut nu au fost tocmai încântați și i-au acordat o apreciere de numai 5,8/10.

Criticii de top au fost insensibili la frumusețea lui Michelle Monaghan și mai severi. „Echoes începe prin a fi atrăgător, dar devine tot mai întortocheat și nu reușește să se extragă din categoria inferioară”, a scris CNN.

Dar The Wrap a fost mai indulgent: „Începând de la jumătate, acest serial de mister cu șapte episoade devine mult mai ciudat, dar și mult mai interesant decât în prima parte”.

The post Netflix: În doar 48 de ore, un nou thriller psihologic în serie cu accente horror a cucerit topurile de specialitate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code