Nepoții reginei veghează la sicriul ei timp de 15 minute în semn de respect

nepoții regineinepoții reginei

  • Prințesele Beatrice și Eugenie au adus un omagiu personal bunicii lor, regina.
  • Copiii Contelui de Wessex, Lady Louise și Vicontele Severn, se află aproape de mijlocul sicriului bunicii lor.
  • Atât Harry, cât și William sunt în uniformă, la cererea regelui.

Nepoții reginei vor veghea lângă sicriul ei în Westminster Hall timp de 15 minute, în semn de respect. Prințul de Wales stă în frunte, iar ducele de Sussex la picioarele Reginei. Amândoi sunt în uniformă, la cererea regelui.

William poartă uniforma Blues and Royals No 1, fularul Garter Sash, steaua Garter Star, medaliile Jubileului de Aur, de Diamant și de Platină și aripile de pilot RAF. Harry poartă uniforma Blues and Royals No 1, ordinul și steaua KCVO Neck Order and Star, medalia pentru serviciul operațional în Afganistan, medaliile Jubileului de aur, de diamant și de platină și aripile de pilot al armatei. William este flancat de verii săi, Zara Tindall și Peter Phillips, copiii prințesei regale.

Harry este alături de fiicele Ducelui de York, prințesele Beatrice și Eugenie. Copiii Contelui de Wessex, Lady Louise și Vicontele Severn, se află aproape de mijlocul sicriului bunicii lor.

Prințesele Beatrice și Eugenie au adus un omagiu personal bunicii lor, regina. Ele au spus: La revedere, dragă bunicuță, a fost onoarea vieții noastre să fim nepoatele tale și suntem foarte mândre de tine.

Prințul și Prințesa de Wales s-au alăturat astăzi regelui și reginei consort pentru un prânz cu guvernatorii generali din regatele Commonwealth-ului, astăzi, la Palatul Buckingham. Prințesa Kate a fost fotografiată zâmbindu-i reginei consort în timp ce cei doi discutau.

De asemenea, William s-a amestecat în sala aglomerată printre guvernatorii generali din Antigua și Barbuda, Australia, Bahamas, Belize, Canada, Grenada, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Sfânta Lucia, Sfântul Vincent și Grenadine, Insulele Solomon și Tuvalu.

The post Nepoții reginei veghează la sicriul ei timp de 15 minute în semn de respect appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code