Ministrul Apărării din Ucraina: „Luați armele, pregătiți-vă să vă apărați casele și pe cei dragi”

UCRAINA MIN APARARIIUCRAINA MIN APARARII

Declarația Ministrului Apărării din Ucraina:

„Dragi ucraineni, planul inamicului de a ne termina nu a funcționat. Ucraina luptă și luptă cu succes. Forțele comune acordă o respingere demnă forțelor armate ale Federației Ruse. Toate unitățile militare sunt în pozițiile lor. Comandamentul Forțelor Mixte este situat la anumite posturi de comandă și controlează unitățile. Inamicul ia pierderi. În prezent, 6 avioane ale Forțelor Aerospațiale Ruse și 2 elicoptere au fost doborâte în zona Operațiunii Forțelor Comunale. Atacul de la Shchastya a fost respins, timp în care dou[ tancuri au fost doborâte și aproximativ 50 de invadatori ruși au fost distruși.

Armata Gărzii Naționale continuă să apere toate direcțiile. Ei încearcă să pătrundă, dar noi îi vom opri. Acum se mobilizează sprijinul internațional. Am avut deja o discuție cu ministrul apărării din Lituania. I-am chemat pe toți cei care sunt gata să folosească armele se alăture rândurilor Forței de Apărare Teritorială. Nu am cerut toate procedurile, doar pașaportul, nimic mai mult. Luați armele, pregătiți-vă să vă apărați casele și pe cei dragi. Principalul lucru: Păstrați-vă calmul. Vom învinge. Glorie pentru Ucraina”

The post Ministrul Apărării din Ucraina: „Luați armele, pregătiți-vă să vă apărați casele și pe cei dragi” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30176 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code