Milioane de britanici au ales să lucreze remote de pe plajă vara asta. Ce spun angajatorii

  • Munca remote de pe plajă crește tensiunile în companii.
  • Un sfert dintre angajați cred că productivitatea scade pe malul mării.
  • O companie din Dubai încurajează munca remote cel puțin o lună.

De mai bine de patru ani, munca remote a devenit….exotică. Plaja sau piscina sunt priveliștile pe care angajații preferă să le vadă, atunci când intră într-o ședință pe ZOOM, scrie Daily Mail.

E noul trend în rândul britanicilor, care profită de politicile de muncă remote ca să lucreze de pe plajă. Dar asta nu-i încântă pe colegii care au ales să rămână la birouri.
Aceștia se plâng de productivitatea scăzută și de aparițiile informale pe Zoom ale celor care lucrează de pe marginea piscinei.

Un studiu MoneySuperMarket arată că aproape o treime dintre cei care muncesc remote din destinații exotice nu respectă termenele limită din cauza diferențelor de fus orar.

Însă CEO-ul unei companii de marketing încurajează angajații să lucreze din străinătate pentru cel puțin o lună pe an. În același timp, alți angajatori renunță la politicile de muncă remote și impun prezența la birou pentru cel puțin două zile pe săptămână.

The post Milioane de britanici au ales să lucreze remote de pe plajă vara asta. Ce spun angajatorii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Nemoiu Lucian

Share this:

(Visited 11 times, 2 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code