„Marius Tucă Show”. Valentin Teodosiu și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt actorul Valentin Teodosiu și Adrian Oianu, designer de modă și consilier PNL al Sectorului 1.

E mare cât muntele de mare și toată lumea îl iubește cât poate să iubească de mult. Respiră ușor acolo unde alții au nevoie de mască de oxigen ca să se țină în viață. (Ei, dar cine a zis că viața e dreaptă, prințesă?) 

Valentin Teodosiu e actor de teatru, de film și de producții de televiziune, are în spate o carieră grea, cu roluri de excepție, în care vocea tunătoare, inconfundabilă, l-a ajutat, de bună-seamă. Vino diseară la „Marius Tucă Show” și ai să asiști la un interviu altfel cu Valentin Teodosiu.

Un tip creativ, cu inițiativă. Designer de modă și consilier PNL al Sectorului 1. E capabil să facă un șpagat ontologic între abstractul modei și imediatețea problemelor citadine. Adrian Oianu vine la “Marius Tucă Show” în calitate de consilier PNL al Sectorului 1 și-ți spune tot ce trebuie să știi despre problemele de aici.

De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Urăsc narcisismul, dar ador vanitatea” (Diana Vreeland, editorialist de modă).

The post „Marius Tucă Show”. Valentin Teodosiu și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY