Marine Le Pen se opune limitării importurilor de petrol şi gaz din Rusia

marine-le-penmarine-le-pen

  • Adversara preşedintelui în funcţie, Emmanuel Macron, a afirmat, marţi, că se opune sancţiunilor europene care ar afecta importurile de petrol şi gaz din Rusia.
  • Uniunea Europeană a semnalat că vrea reducerea, în mod treptat, a dependenţei energetice de Rusia.
  • Marine Le Pen, candidata formaţiunii Mobilizarea Naţională (extremă-dreapta) în scrutinul prezidenţial din Franţa, a fost criticată pentru susţinerea pe care i-a acordat-o, în trecut, preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Marine Le Pen, adversara preşedintelui în funcţie, Emmanuel Macron, în turul doi al scrutinului prezidenţial din Franţa, a afirmat, marţi, că se opune sancţiunilor europene care ar afecta importurile de petrol şi gaz din Rusia, informează BBC News.

„Sunt total în favoarea celorlalte sancţiuni”, a afirmat Marine Le Pen, subliniind însă că nu va accepta limitarea importurilor de petrol şi gaz din Rusia.

Nu vreau ca cetăţenii francezi să sufere de pe urma consecinţelor sancţiunilor”, a argumentat Marine Le Pen, într-un interviu acordat postului France Inter.

Uniunea Europeană a semnalat că vrea reducerea în mod treptat a dependenţei energetice de Rusia.

Marine Le Pen, candidata formaţiunii Mobilizarea Naţională (extremă-dreapta) în scrutinul prezidenţial din Franţa, a fost criticată pentru susţinerea pe care i-a acordat-o în trecut preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

The post Marine Le Pen se opune limitării importurilor de petrol şi gaz din Rusia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code