Macron a ghicit atât rezultatul, cât și marcatorii la meciul Franța – Polonia de la Cupa Mondială

  • Emmanuel Macron a prezis corect scorul la meciul Franţa – Polonia de la Cupa Mondială (3 la 1), dar şi marcatorii.
  • ,,Cred că vom câştiga cu 3-1″ , a spus Macron. ,,Lewandowski va băga un gol, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie” .
  • Franţa s-a impus cu 3-1 datorită unei duble a lui Kylian Mbappé şi a unui gol al lui Olivier Giroud.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a prezis corect scorul la meciul Franţa – Polonia de la Cupa Mondială (3 la 1), dar şi marcatorii.

Întrebat de ziarul „Le Parisiendespre meciul Franţa-Polonia de duminică, preşedintele Emmanuel Macron s-a arătat plin de optimism.

,,Cred că vom câştiga cu 3-1″ , a spus Macron, un mare fan al fotbalului: ,,Lewandowski va băga un gol, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să facă istorie” .

Franţa s-a impus cu 3-1 datorită unei duble a lui Kylian Mbappé şi a unui gol al lui Olivier Giroud. Acesta din urmă a devenit singurul golgheter din istoria echipei franceze.

De partea poloneză, singurul gol al meciului a fost marcat de Robert Lewandowski.

The post Macron a ghicit atât rezultatul, cât și marcatorii la meciul Franța – Polonia de la Cupa Mondială appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29837 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code