Fishtopher, „cea mai tristă pisică din lume”, a fost adoptată

  • Fishtopher, o pisică în vârstă de 5 ani, numită „cea mai tristă pisică din lume” , şi-a găsit în sfârşit locuinţă. A fost adoptată de un cuplu de tineri din Baltimore.
  • Fishtopher apăruse pe Petfinder, un site care permite adoptarea animalelor abandonate.
  • Fusese numită „cea mai tristă pisică din lume” din cauza privirii melancolice.

Fishtopher, o pisică în vârstă de 5 ani, numită cea mai tristă pisică din lume” , şi-a găsit în sfârşit locuinţă. A fost adoptată de un cuplu de tineri din Baltimore.

Fishtopher apăruse pe Petfinder, un site care permite adoptarea animalelor abandonate.

Fusese numită cea mai tristă pisică din lume” din cauza privirii melancolice. Potrivit voluntarilor, felina era tristă şi deprimată” şi mânca doar atunci când avea companie.

Din fericire, după Ziua Recunoştinţei, mulţi oameni l-au remarcat pe Fishtopher datorită ochilor săi mari. Şi astfel, după tweet-ul postat de centrul de adopţie din New Jersey, un cuplu de 22 şi 24 de ani a adoptat pisica.

Potrivit Yahoo news, postarea cu pisica s-a viralizat rapid, fiind distribuită de mii de ori. Povestea sa tristă şi ochii săi expresivi dăduseră naştere la sute de cereri de adopţie.

The post Fishtopher, „cea mai tristă pisică din lume”, a fost adoptată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code