Lucian Bode l-a concediat pe șeful Serviciului Rutier din Giurgiu. Motivul: Un angajat a cerut un porc de 160 de kg

POPESTI LEORDENI - ILFOV - COADA LA RESTAURANT - MITITEI - 1 MAIPOPESTI LEORDENI - ILFOV - COADA LA RESTAURANT - MITITEI - 1 MAI

  • Şeful Serviciului Rutier Giurgiu a fost înlăturat din funcţie prin ordinul ministrului de Interne, Lucian Bode.
  • „Există o vorbă, când o zbura porcul, se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia Rutieră Giurgiu. Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii”, a declarat Lucian Bode.
  • Măsura intră în vigoare chiar de vineri, 26 noiembrie. De asemenea, ministrul a solicitat declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de Poliţie implicaţi în acest subiect.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat primele măsuri în cazul poliţistului din Giurgiu care a solicitat în scris atribuirea unui porc drept recompensă de Crăciun: Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii.

Şeful Serviciului Rutier Giurgiu a fost înlăturat din funcţie prin ordinul ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Există o vorbă, când o zbura porcul, se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia Rutieră Giurgiu. Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii”, a declarat Lucian Bode.

Măsura intră în vigoare chiar de vineri, 26 noiembrie. De asemenea, ministrul a solicitat declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de Poliţie implicaţi în acest subiect.

Un poliţist de la Serviciul Rutier Giurgiu i-a cerut în scris comandantului său să i se aloce un porc de 160 de kilograme drept recompensă pentru Crăciun. Poliţistul a căzut în capcana unor colegi care au glumit spunându-i acestuia că există prevedere legală pentru acordarea unui porc.

The post Lucian Bode l-a concediat pe șeful Serviciului Rutier din Giurgiu. Motivul: Un angajat a cerut un porc de 160 de kg appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30170 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code