Câciu: Nicușor Dan a estimat că a doua zi după ce e ales vom face duș cu apă caldă. Primăria are bani, dar nu are un primar gospodar

Adrian CâciuAdrian Câciu

Primăria Capitalei are bani, iar Nicuşor Dan trebuia să rezolve problemele, spune ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, întrebat despre subvenţionarea gigacaloriei în Capitală.

Urmează să ne vedem. Am avut o discuţie informală pe tema aceasta, pentru că trebuie să ne vedem foarte serios cu domnul Nicuşor Dan. E foarte simplu să spunem că alocăm bani. Să ştiţi că Primăria Capitalei are bani. Un primar gospodar putea să mute, prin hotărârea Consiliului General, prin rectificări interne, trebuia să rezolve problemele. Noi avem cum să alocăm aceşti bani, dar va trebui să avem o discuţie foarte corectă şi foarte aplicată cu domnul primar general. Aici nu este despre ministrul Finanţelor, ministrul Energiei, primarul Capitalei. Este vorba despre oameni. Sunt bucureştean şi trăiesc aceeaşi dramă ca şi dvs. Nu aveţi nici dvs. nici eu nicio vină pentru faptul că cineva nu e gospodar, că nu are bani, pentru că cineva nu îl finanţează”, spune Adrian Câciu despre subvenţionarea giacaloriei din Capitală.

El spune că după minivacanţa de 1 decembrie, alături de miniştrii implicaţi, va discuta cu Nicuşor Dan.

Domnul primar general trebuie să înţeleagă un lucru: banii de la bugetul de stat vin, dar banii aceia trebuie folosiţi, nu sunt daţi pentru a sta în conturi, deficitar distribuiţi, ci pentru oameni. Este vorba despre cât estimează dânsul. Dânsul a mai estimat că a doua zi după ce e ales facem duş cu apă caldă. Trebuie să vedem care sunt soluţiile lui. E vorba despre a da nişte bani din nou şi să nu primim apă caldă şi căldură. Asta s-a întâmplat în Bucureşti. Această Primărie a Capitalei e cea mai boată primărie din România. A primit bani când a cerut. Trebuie să vedem de ce nu avem apă caldă de un an de zile, spune Câciu, întrebat ce sume vor fi acordate Primăriei Capitalei.

The post Câciu: Nicușor Dan a estimat că a doua zi după ce e ales vom face duș cu apă caldă. Primăria are bani, dar nu are un primar gospodar appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30170 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code