LIVE UPDATE. Rusia a invadat Ucraina. Proteste în jurul lumii în sprijinul Ucrainei / Cel puțin 705 manifestanți au fost arestați în Rusia. VIDEO

  • Au fost organizate proteste în sprijinul Ucrainei, după invazia Rusiei.
  • Ucraina va rezista“, „Putin, ia mâna de pe Ucraina!“, „Putin, oprește-te!“ și „Spune nu lui Putin”, au fost câteva dintre mesajele de pe pancarte.
  • În St Petersburg și în Moscova au fost arestați mai mulți manifestanți.
  • Și în București au loc manifestații.

UPDATE Cel puțin 705 de persoane au fost arestate în Rusia

Cel puțin 705 de persoane au fost arestate astăzi în cadrul protestelor care au avut loc în 40 de orașe din Rusia.

UPDATE Și bucureștenii au ieșit în stradă în sprijinul Ucrainei, în fața Ambasadei Ucrainei

ȘTIRE INIȚIALĂ

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat, în dimineața zilei de 24 februarie, o operațiune militară specială în Ucraina. Imediat după anunțul său, în mai multe orașe ucrainene au avut loc explozii și bombardamente. Și au continuat pe tot parcursul zilei.

În acest context, în sprijinul Ucrainei și ca reacție împotriva invaziei Rusiei, au fost organizate mai multe proteste. Oamenii au ieșit în stradă în Londra, Tokyo, Paris, Dublin, Madrid, Barcelona, Berlin și alte orașe, scrie Al Jazeera.

Protestatarii au fluturat steaguri ucrainene în culorile galben și albastru și au scandat sloganuri pro-Ucraina la mitingurile de joi. 

Ucraina va rezista“, „Putin, ia mâna de pe Ucraina!“, „Putin, oprește-te!“ și „Spune nu lui Putin”, au fost câteva dintre mesajele de pe pancarte.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a comparat invadarea țării de către Rusia cu campaniile militare desfășurate de Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

München, Ambasada Rusiei

Londra

Georgia

Israel

Proteste în Rusia

Și în Rusia au loc proteste. În St Petersburg și în Moscova au fost arestați mai mulți manifestanți.

În Moscova, mulți dintre protestatari sunt loviți cu brutalitate de forțele de ordine.

The post LIVE UPDATE. Rusia a invadat Ucraina. Proteste în jurul lumii în sprijinul Ucrainei / Cel puțin 705 manifestanți au fost arestați în Rusia. VIDEO appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30161 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code