LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 44. Israelul afirmă că a găsit un tunel sub un spital din Gaza/ Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa

  • Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa.
  • Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al IDF, acuză Hamas de uciderea lui Noa Marciano în interiorul spitalului al-Shifa.
  • Hagari susține, de asemenea, că Nao nu a fost singurul ostatic dus la Shifa”.

Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa. Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al IDF, acuză Hamas de uciderea lui Noa Marciano în interiorul spitalului al-Shifa.

FDI a confirmat moartea caporalului Noa Marciano, în vârstă de 19 ani, săptămâna trecută. Ea apăruse într-o înregistrare video difuzată de Hamas, pe care FDI a numit-o terorism psihologic”.

Hagari susține, de asemenea, că Nao nu a fost singurul ostatic dus la Shifa”, înainte de a arăta imagini de pe camerele de supraveghere a ceea ce el spune că sunt ostatici forțați în interiorul spitalului (menționate în ultima noastră postare).

El concluzionează spunând: Toți cei cărora le pasă de viitorul umanității trebuie să condamne Hamas”.

IDF spune că ostaticii au fost duși la spitalul al-Shifa. Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al FDI, le-a arătat reporterilor imagini de pe camerele de supraveghere despre care spune că sunt de la al-Shifa din 7 octombrie – când Hamas a atacat Israelul.

Purtătorul de cuvânt al FDI spune că se vede cum doi ostatici răpiți din Israel, dintre care unul sângerează pe braț, sunt duși la spital. Nu știm unde sunt acum acești ostatici”, spune el.

El arată, de asemenea, imagini care, spune el, ar fi un jeep al FDI răpit din Israel la spital, precum și o camionetă albă despre care spune că este de tipul celei folosite de comandourile Hamas când au atacat Israelul. Până acum, adevărul este clar – Hamas face teroare din spitale”, spune Hagari.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 44. Israelul afirmă că a găsit un tunel sub un spital din Gaza/ Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29672 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code