LIVE UPDATE. 246 de zile de invazie. Blinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare

Blinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleareBlinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare

  • Anthony Blinken a declarat că Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare în războiul împotriva Ucrainei.
  • Am comunicat acest lucru foarte clar și direct rușilor, inclusiv președintelui Putin” , a subliniat Anthony Blinken.
  • Oficialul american de rang înalt a precizat că declarațiile Federației Ruse despre presupusa pregătire a așa-zisei „bombe murdare” de către partea ucraineană reprezintă „o altă fabricație” a Kremlinului. 

Secretarul de stat al SUA Anthony Blinken a declarat că președintele rus Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare în războiul împotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Am comunicat acest lucru foarte clar și direct rușilor, inclusiv președintelui Putin” , a subliniat Anthony Blinken.

Oficialul american de rang înalt a precizat că declarațiile Federației Ruse despre presupusa pregătire a așa-zisei „bombe murdare” de către partea ucraineană reprezintă „o altă fabricație” a Kremlinului. 

Secretarul de stat american a reamintit că declarații similare au mai fost făcute de Federația Rusă, care i-a acuzat pe alții de ceea ce se pregătea să facă ea însăși.

În acest sens, șeful Departamentului de Stat al SUA a calificat acțiunile Federației Ruse drept „iresponsabile” .

The post LIVE UPDATE. 246 de zile de invazie. Blinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code