LIVE UPDATE. 236 de zile de invazie. NATO va efectua un exercițiu pentru a-și testa potențialul arsenal nuclear

  • NATO va începe de mâine, luni, 17 octombrie, un exercițiu numit Steadfast Noon, care are scopul de a verifica arsenalului său nuclear.
  • 60 de avioane din 14 țări vor fi văzute deasupra Europei de Vest și a Mării Nordului.
  • Unele dintre ele vor transporta replici fidele ale bombelor atomice tactice pe care Statele Unite le are depozitate pe continent.

ȘTIREA INIȚIALĂ

NATO va începe de mâine, luni, 17 octombrie, un exercițiu numit Steadfast Noon, care are scopul de a verifica arsenalului său nuclear. 60 de avioane din 14 țări vor fi văzute deasupra Europei de Vest și a Mării Nordului.

Unele dintre ele vor transporta replici fidele ale bombelor atomice tactice pe care Statele Unite le are depozitate pe continent. Antrenamentul este pregătit de dinainte de războiul pornit de Rusia în Ucraina și nu are legătură cu acesta, a anunțat Alianța în repetate rânduri.

The post LIVE UPDATE. 236 de zile de invazie. NATO va efectua un exercițiu pentru a-și testa potențialul arsenal nuclear appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code