LIVE UPDATE. 235 de zile de invazie. Aviația ucraineană anunță că a lansat 30 de atacuri în ultimele 24 de ore și a provocat pierderi semnificative forțelor ruse

  • Aviația ucraineană a lansat 30 de atacuri pe parcursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie, provocând pierderi semnificative forțelor ruse.
  • Aviația Forțelor de Apărare a lansat 30 de lovituri în timpul zilei. Au fost confirmate 23 ținte atinse în zone de concentrare a armelor și echipamentelor militare, precum și 7 poziții ale sistemelor de rachete antiaeriene inamice.” a anunțat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.
  • De asemenea, rachetele și artileria ucraineană au lovit 5 posturi de comandă, 7 zone de concentrare a forței de muncă, arme și echipamente militare și 3 depozite de muniții inamice.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Aviația ucraineană a lansat 30 de atacuri pe parcursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie, provocând pierderi semnificative forțelor ruse, potrivit datelor făcute publice de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, citate de Unian.

Aviația Forțelor de Apărare a lansat 30 de lovituri în timpul zilei. Au fost confirmate 23 ținte atinse în zone de concentrare a armelor și echipamentelor militare, precum și 7 poziții ale sistemelor de rachete antiaeriene inamice.

În plus, unitățile noastre de apărare aeriană au doborât 6 aparate de zbor fără pilot și un elicopter inamic” , a anunțat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, rachetele și artileria ucraineană au lovit 5 posturi de comandă, 7 zone de concentrare a forței de muncă, arme și echipamente militare și 3 depozite de muniții inamice, mai notează sursa citată.

The post LIVE UPDATE. 235 de zile de invazie. Aviația ucraineană anunță că a lansat 30 de atacuri în ultimele 24 de ore și a provocat pierderi semnificative forțelor ruse appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code