LIVE UPDATE. 229 de zile de invazie. Putin, după explozia de pe podul peste strâmtoarea Kerci:„Act terorist. Autorii: Serviciile secrete ucrainene”

Vladimir PutinVladimir Putin

  • Putin a calificat explozia de sâmbătă de pe podul din Crimeea drept un ,,atac terorist” și a declarat că serviciile speciale ucrainene au organizat și executat explozia.
  • Declarația a fost făcută după o întâlnire a președintelui rus Alexander Bastrikin, șeful Comitetului care investighează explozia.
  • Podul din Crimeea a fost avariat sâmbătă în urma unei explozii, produsă după ce un camion a fost aruncat în aer.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele rus Vladimir Putin a calificat explozia de sâmbătă de pe podul din Crimeea drept un ,,atac terorist” și a declarat că serviciile speciale ucrainene au organizat și executat explozia, potrivit CNN.

Declarația a fost făcută după o întâlnire a președintelui rus Alexander Bastrikin, șeful Comitetului care investighează explozia de pe podul Crimeei.

,,Nu există nicio îndoială că acesta este un act terorist care vizează distrugerea infrastructurii civile de o importanță critică a Federației Ruse. Autorii, executanții și beneficiarii – serviciile secrete ale Ucrainei” , a afirmat Vladimir Putin.

Mai mult, Vladimir Putin a precizat că la pregătirea atacului asupra podului Kerci au ajutat serviciile speciale ucrainene atât cetățeni ruși, cât și persoane ai „țărilor străine” .

Podul din Crimeea a fost avariat sâmbătă în urma unei explozii, produsă după ce un camion a fost aruncat în aer.

The post LIVE UPDATE. 229 de zile de invazie. Putin, după explozia de pe podul peste strâmtoarea Kerci:„Act terorist. Autorii: Serviciile secrete ucrainene” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code