LIVE UPDATE. 225 de zile de invazie. New York Times: Washingtonul crede că anumite persoane din guvernul ucrainean au fost în spatele asasinării Dariei Dughina

  • Washingtonul crede că anumite persoane din guvernul ucrainean au fost în spatele asasinării Dariei Dughina.
  • Atacul reprezintă un element al unei campanii secrete despre care oficialii americani se tem că ar putea extinde conflictul, potrivit NYT.
  • Ucraina a negat implicarea în asasinat imediat după atac, iar înalții oficiali de la Kiev au respins, din nou, vreo implicare a Ucrainei când au fost întrebați despre evaluarea serviciilor de informații americane.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Agențiile americane de informații cred că unele persoane din guvernul ucrainean au autorizat atacul cu bombă din august, care a ucis-o pe Daria Dugina, fiica unui important naționalist rus. Experții de la Washington cred că această operațiune face parte dintr-o campanie sub acoperire a Ucrainei care ar putea extinde conflictul, notează New York Times, conform CNN.

The post LIVE UPDATE. 225 de zile de invazie. New York Times: Washingtonul crede că anumite persoane din guvernul ucrainean au fost în spatele asasinării Dariei Dughina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code