Lipsă de strategie în apărarea Ucrainei față de criminalul Putin iar NATO privește cinic genocidul

Scriu ziarele de profil că rușii au bombardat o instalație radar de lângă Odessa cu ajutorul navelor de război de pe mare. Zelenski plânge continu că occidentului nu-i pasă, în timp ce Ucraina primește un sprijin fără precedent în istorie, primind inclusiv drone. De o săptămână navele pline cu criminali, cu cea mai ordinară formă de indivizi, cei mai josnici oameni: soldații lui Putin, navele pline cu aceste rebuturi morale stau lângă Odessa și nici o dronă nu le-a bombardat,o rachetă măcar să văd că intră într-o fregată rusească. Nimic. Mă întreb logic, armele trimise la ucrainieni nu devin altceva decât o altă țintă, ei nu sunt în stare să apere nimic.

Acum stau și evaluez din nou, ca jurnalist. S-au îmbulzit marfarele cu tancuri la graniță vreo două luni, SUA a tot avertizat URMEAZĂ INVAZIE, URMEAZĂ INVAZIE, nu ai putut tu Ucraina avea un cordon cu arme anti-tanc? Că rusul a fraierit occidentul cum a dorit, i-a păcălit ca pe niște copii de grădiniță pe cei din NATO, le-a spus „stați liniștiți mutăm trupe unde dorim noi pe teritoriul nostru” spunea zâmbind Dimtri Peskov în februarie. Și NATO a înghițit această minciună numai președintele Biden nu a crezut și a avut perfectă dreptate. Ba chiar portavocea Rusiei MEDIAFAX anunța că Rusia se retrage

După aceea, NATO a mințit și ea, a devenit peste noapte o organizație defensivă. Ce ați căutat atunci în Libia? Iată ce scria un ziar la vremea aceea

Când e vorbă să fie apărată Ucraina atunci NATO e defensivă dar în Libia ce a fost? E Libia teritoriu NATO?

Un criminal nebun pe nume Putin cu un alt criminal pe nume Peskov omoară copii și femei, rușii trag cu rachete în blocuri. Armata Ucrainei nu oprește acțiunea ci cântă imnuri lui Bayraktar, e depășită mai ales ca nivel de cerebel, de cortex, de creier, dar voi cei de la NATO ce faceți? Rusia reprezintă lumea? Dacă radeți criminalii, aceasta  devine război mondial? Nu cumva ceea ce a cerut Rusia de la Ucraina ar trebui cerut Rusiei și anume demilitarizare?

Rusia trebuie demilitarizată. Atrocitățile comise de ruși, trăirea pe viu a scenelor filmului Lista lui Schindler acum în Ucraina duc la o concluzie că avem de a face cu cel de al patrulea Reich, noua svastică e acum Z. Doar că înfrângerea  lui Hitler a fost posibilă pentru că generalii de atunci nu s-au oprit să comenteze atrocitățile lui Hitler ci l-au înfrânt fără să catalogheze „război mondial”, nici nu a fost de fapt un război mondial.

Un soldat rus a pătruns în această dimineață într-o casă din Mariupol unde era o familie: un tată olog, un copil și o mamă. Sub ochii mamei, rusul a împușcat în cap tatăl din căruciorul de invalid, sub privirile copilului a violat mama acestuia și apoi a împușcat în cap și copilul iar pe mamă a lovit-o în cap ca să leșine, Vă dau aici un link care confirmă aceste întâmplări, nu e prima. Acesta este de fapt comportamentul rusului înrolat în general, o fiară cu care lumea a făcut afaceri, o fiară de la care Europa a cumpărat fier, gaz și petrol. Acestui soldat i-a ordonat cumva Putin să facă așa ceva? Nu. Ci steagul său, semnul Z le-a inoculat aceasta: că sunt peste lege, sunt peste reguli de drept, înafara Dreptului Natural. NATO are mare respect pentru rusul acesta care a împușcat un invalid omorându-l în fața soției sale și copilului, NATO putea să omoare rusul acesta, ucraineanul, nu. Ucraineanul era în scaunul cu rotile împușcat, mort. Mai e ceva. Nava care a mitraliat 15 polițiști izolați pe Insula Șerpilor, nava rusească, era pe teritoriul NATO. Ea a pătruns în apele teritoriale ale României ca să poată trage pe partea de pantă, altfel nu putea ținti. A fost scufundată de NATO? Nu.

NATO a știut să tragă bine cu rachete în Serbia, care nu era teritoriu NATO, o cauză umanitară spunea președintele de atunci al NATO. NATO a anunțat atunci, prin persoana secretarului general Javier Solana, că e gata să intervină dacă nu se face nimic pentru a pune capăt conflictului. NATO a lansat campania de bombardare a Iugoslaviei pe 24 martie 1999, fără a fi primit un mandat clar din partea Consiliului de Securitate ONU. Campania a fost lansată după ce președintele iugoslav, mort de atunci în detenție la Haga, Slobodan Miloșevici, a refuzat să semneze un acord de pace ce ar fi pus capăt înfruntărilor dintre armata iugoslavă și rebelii albanezi din Kosovo care căutau să obțină independența provinciei.

Rusia a cam primit undă verde de la NATO să facă ce vrea. Oficialii NATO sunt niște mincinoși când afirmă că această organizație e pur defensivă. Afganistan, Irak, Iugoslavia, Libia nu sunt teritorii NATO și totuși NATO a  intervenit. Mii de morți în Ucraina, un masacru general pentru că ucrainienii au dorit să intre în NATO iar criminalul Putin a spus niet. Ucraina, o țară care nicodată în istoria sa nu a atacat pe nimeni, brusc devine un pericol în viziunea gunoiului de la Kremlin și i se cere să fie demilitarizată. Dar nu e vorba de demilitarizare, gunoiul de la Kremlin rade Ucraina, orașele devin scrum, el e nazistul.

Știți ce problemă aveau polițiștii de pe Insula Șeprilor? Că ei păzeau o stâncă goală. Li s-a cerut să se predea. Cui? Singura lor problemaă era cetățenia lor, erau ucrainieni, de aceea au murit, pentru că erau ucrainieni, și criminalul acesta dezgustător urlă că ucrainienii sunt naziști. Rusia a ajuns să amenințe cu arma nucleare o lume întreagă care nu i se supune. Rusia trebuie urgent demilitarizată, a dovedit că este un pericol pentru toată omenirea. Va fi nevoie de alte generații ale rușilor care să dovedească o altă conduită. Generația de acum nu și-a răsturnat regimul dictatorial ci se complace cu el tocmai de aceea Rusia trebuie demilitarizată complet, altfel va subjuga lumea.

Ne întoarcem la exemplul real cu rusul, militarul rus care a omorât invalidul, i-a violat soția și a omorât și copilul. Acest sadism zace în fiecare militar rus. Sunt militari care au trecut cu tancul peste civili peste bătrâni. Domnilor de la Pentagon, de la NATO: Doriți un astfel de destin pentru România, pentru Europa? Se pare că Viktor Orban e nostalgic după așa ceva, are mare apreciere pentru rus. Dar voi ceilalți președinți și oameni de stat aveți admirație pentru astfel de oameni?

Puteți face ceva acum, ceva simplu. Puteți închide cerul Ucrainei, puteți chiar interveni local și puteți pune sub embargou total Rusia. Puteți salva mii de vieți, poate chiar milioane, lipsa de reacție înseamnă crime.

senior editor – Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 69 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code