Jennifer Lopez a dezvăluit numele noului album după ce a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu Ben Affleck

  • JLo a dezvăluit și lista de piese, inclusiv o piesă numită Dear Ben Pt II.
  • Numele pieselor sugerează că albumul va privi călătoria cântăreței în vârstă de 53 de ani până la locul unde se află acum.
  • Albumul urmează să fie lansat în 2023, deși Jennifer nu a oferit o perspectivă asupra datei exacte.

Jeniifer Lopez, care s-a căsătorit cu Ben Affleck la începutul acestui an, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși vestea incredibilă și pentru a dezvălui numele noului album, „This Is Me… Now”, o refacere a albumului ei din 2002, „This Is Me… Then”.

Nu s-a mulțumit doar să împărtășească vestea, JLo a dezvăluit și lista de piese, inclusiv o piesă numită Dear Ben Pt II, o a doua parte a cântecului Dear Ben, care se afla pe albumul ei din 2002, de pe vremea când se întâlneau prima dată.

Jennifer Lopez și-a însoțit anunțul cu un videoclip care arăta coperta albumului său This Is Me… Then transformându-se în JLo din zilele noastre – iar fanii nu și-au putut stăpâni entuziasmul.

„Un alt clasic pe drum”, a scris unul, în timp ce altul a comentat: „Te iubesc atunci și te iubesc acum. Întotdeauna”. Un al treilea a scris pur și simplu: „Iconic”. Numele pieselor sugerează că albumul va privi călătoria cântăreței în vârstă de 53 de ani până la locul unde se află acum, cu nume precum: „O, da: Not Going Anywhere” și „This Time Around”.

This Is Me… Now este primul album al cântăreței, mama a doi copii, de la Love din 2011, deși de atunci a lansat un album în limba spaniolă și mai multe CD-uri. Albumul urmează să fie lansat în 2023, deși Jennifer nu a oferit o perspectivă asupra datei exacte.

The post Jennifer Lopez a dezvăluit numele noului album după ce a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu Ben Affleck appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code