Jennifer Aniston a dezvăluit că nu poate avea copii: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti, le-am încercat pe toate”

  • Jennifer Aniston a dezvăluit un aspect care până acum fusese ţinut secret: timp de mulţi ani a încercat să aibă un copil, dar fiecare încercare a fost în zadar.
  • Actriţa a povestit despre durerea provocată de infertilitate, agravată de bârfele care speculau asupra vieţii sale private.
  • Jennifer Aniston a dezvăluit pentru „Allure” că ea chiar încerca să aibă un copil, dar nu reuşea să rămână însărcinată.

Jennifer Aniston a dezvăluit un aspect care până acum fusese ţinut secret: timp de mulţi ani a încercat să aibă un copil, dar fiecare încercare a fost în zadar. Actriţa a povestit despre durerea provocată de infertilitate, agravată de bârfele care speculau asupra vieţii sale private.

A fost o vreme când presa vâna orice urmă fizică a unei sarcini pe corpul lui Jennifer Aniston. Fiecare indiciu devenea titlu de senzaţie care pornea din revistele americane şi ajungea în întreaga lume. Situaţia a scăpat atât de mult de sub control, încât o revistă a publicat chiar şi o presupusă ecografie a gemenilor pe care îi aştepta. Limita fusese depăşită, iar actriţa a scris despre acest lucru într-un editorial dur, publicat în 2016 în Huffington Post, subliniind cât de frustrantă era această obsesie colectivă faţă de corpul, viaţa, uterul ei, notează La Reppubblica.

Acum, Jennifer Aniston a dezvăluit pentru „Allure” că ea chiar încerca să aibă un copil, dar nu reuşea să rămână însărcinată.

https://www.instagram.com/allure/?utm_source=ig_embed&ig_rid=04034d64-235a-452b-989c-4961bf07ea13

În timp ce vorbea cu jurnalistul despre subiecte legate de frumuseţe, îmbătrânire şi percepţia propriului corp după vârsta de 50 de ani, Jennifer Aniston a spus că se simte foarte bine astăzi, la 53 de ani, nu în ultimul rând pentru că, la sfârşitul anilor 30 şi o mare parte din anii 40 nu s-a simţit deloc bine.

Aniston nu are regrete

În acea perioadă am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulţi ani” , explică actriţa: Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti, le-am încercat pe toate” .

Ea se lupta cu infertilitatea şi, în acelaşi timp, tabloidele îi cercetau viaţa privată: „Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soţul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună” .

Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheţ ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta şi iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat” .

Acum, spune Jennifer, nu are regrete: Nu am regrete. Acum mă simt uşurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat” .

The post Jennifer Aniston a dezvăluit că nu poate avea copii: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti, le-am încercat pe toate” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code