Interlopul Liviu Alexa protejat de sistem la Cluj

Prezentul material folosește citatele interlopului pseudo-jurnalist Alexa Liviu Doru Alin din Cluj Napoca, expresi care sunt protejate de art. 10 CEDO potrivit CNDC. Expresiile folosite de Alexa vor fi colorate cu violet închis și italic. Alexa Liviu Doru Alin nu are o reputație bună ci proastă; este rău famat în rândul editorialismului cu un limbaj violent pe care îl vom reda cu violet închis și italic, un personaj cu un comportament deocheat, din punct de vedere fiscal dubios, din punct de vedere administrativ echivoc sau chiar fraudulos fiind obligat la plată de multe instanțe, suspect sau făptuitor în dosare penale, sens în care sintagma de interlop nu este exagerată ci un corectă.

Interlopul din imagine se numeste Liviu Doru Alin Alexa, este un tepar originar din Bistrița si aciuat acum cativa ani la Cluj unde a defăimat mai multi clujeni și a ocolit statul de la obligații fiscale cu peste un milion de euro prezentându-se ca un jurnalist autentic și patron deși nici o afacere nu este înscrisă pe numele său și nici nu a absolvit cursuri de jurnalism sau comunicare media.. Deși de facto decident și administrator, în evidențele statului Alexa nu apare cu aproape nimic care să-i antreneze răspunderea decizională, semn că pe undeva există probabil o mare evaziune fiscală.

Acest de..eu uman (așa se adresează în scris la adresa unor cetățeni) a fost citat în sute de dosare civile și unele penale si, in loc sa isi vada de schizofrenia lui morala, interlopul Alexa Liviu s-a apucat sa ameninte presa clujeana “somand-o” sa doneze acest domeniu și să scoata articolele din arhive, pe motiv că cică ar fi furate, deși Alexa în opinia mea este un agramat în limbaj și exprimare de la care nu poți lua nici un articol.

Dar Alexa e un interlop sadea, mentalitatea de hot imputit bolnav psihic nu trece cu una cu doua.

Luandu-si jet de la Ziar de Cluj.eu,  escrocul Alexa s-a gandit ca nu ar fi rau sa cloneze site-ul nostru si sa fure denumirea Ziar de Cluj, cumparand un site cu tld de tip .ro.

Impotentul mintal s-a gandit ca ne impresioneaza cu asta, hahaha, el avand traficul unei gaini. Totusi, am zis sa va zicem noi despre acest impotent mintal, ca sa nu cumva sa credeti ca ne-am tampit la Ziar de Cluj .eu (da, posibil e impotent, a fost casatorit cu doamna Cristina Alexa V. la un moment dat si nu a consumat relatia, fiindca vocile rele spun că nu ii mergea trotineta, asa ca fata l-a parasit).. Așa afirmă acest deș..u uman despre alți cetățeni, credem că făcea psihic o proiecție despre el, totuși ar fi tatăl unui copil conceput cu noua soție, copil însă care din punctul meu de vedere nu seamănă cu Alexa Liviu Doru Alin iar acesta nu se comportă ca un tată, înjurând live de față cu acesta, comportament care într-un stat civilizat atrăgea decăderea din drepturi. Nu se întâmplă cu Liviu, el este deasupra legii, procurorii și polițiștii mituiți încă îi țin spatele.

Cea mai tare faza a interlopului Alexa e insa asta: contactat escrocul facut la betie cere 500 de euro, ahahahaha, oricarui cititor care vrea sa scoata articolele scrise DE el de pe site-ul LUI. Ahahaha, spuneti voi daca asta nu e dementa senila combinata cu escrocherie și șantaj!
Bietul Alexa, dupa ce si-a facut de rusine parintii si fratele ( ca numele Alexa duhneste a infractiuni), nici nu a schimbat registrul tepelor.

Interlopul debil mintal si-a inventat o asociație, unde cica  apără drepturile jurnaliștilor și o televiziune de unde ar înregistra emisiuni, ahahahahahaha, si se inregistreaza singur acasa audio pretinzand ca emite live. Ahahahahaa, deci nu se poate asa ceva, baiatul asta trebuie internat si pusa o camera video in salonul de la dilibau, fiindca e foarte amuzant cu mitomania lui!  nino nino nino

Alexa, poti sa furi cate articole vrei de pe Ziar de Cluj .eu, sa iti fie de bine, se pune întrebarea cum de o așa zisă televiziune care nu are nici un fel de audiență ca NCN a fost abonată la MUST CARRY de către CNA. Câtă mită ai dat Alexa? Continuăm citatele din marele om de cultură Alexa
Ne rugam la Dumnezeu sa te mentina impotent, sa nu cumva sa iti duci rasa mai departe, ca ai facut destule nelegiuiri pe pamant si destul ti-ai facut de cacat parintii.
Oricate articole ai fura, articolul de fata e mai puternic si va intra direct in cautarile Google, si stii de ce? Fiindca noi suntem originalul, iar tu un escroc, un fake, fara familie, cu un număr de procese și doasare cat casa, fara cariera, azi maine batran. Dar macar stim ca nu vei fi uitat niciodata, Google va avea grija de asta, sa stie mereu si cei din viitor ca esti un interlop care poate va face parnaie multa… Hahaha!

Îmi este mie rușine de acest limbaj preluat de la interlopul Alexa Liviu Doru Alin depre care CNCD afirmă că este protejat de art.10 CEDO, dar lucrăm cu marfa clientului nostru. Alexa Liviu este citat în sute de dosare civile, refuză însă să se prezinte la termene pretinzând instanțelor că este o „persoană publică”. În sensul legii persoana publică este persoana care ocupă o funcție de demnitate publică, iar Alexa Liviu care nu a absolvit studii superioare nu are cum să pretindă asemenea titulaturi. Zeci de oameni de afaceri sau politici din România sunt terfeliți și privați de dreptul la imagine de către acest dezeu uman , organele de drept considerând că dreptul la exprimare al lui ALexa este cumva mai greu decât dreptul la imagine și demnitate al persoanelor lezate. Constituția României stabilește că dreptul la exprimare nu operează atunci când este lezată imaginea și demnitatea. Totuși asistăm la corupție, corupție foarte puternică în ceea ce privesc organele clujene și restul din România, chiar cele din Timișoara, refuzul acestora de a acționa oferind o imunitate specială lui Alexa care poate practica liber șantajul și alte infracțiuni, doasarele așteptând dulcea prescripție. O simplă căutare și vizualizare pe portal.just.ro cu tagul ALEXA LIVIU DORU ALIN ne va lămuri.

Recent în dosarul 1024/2021 de la CNCD Alexa Liviu a făcut prin înscrisuri electronice mențiuni nereale susținând că numitul L.M. i-ar fi agresat familia sau că acesta nu ar avea funcție de pastor într-o grupare religioasă, dar urmare a cercetărilor CNCD aceste afirmații nu s-au confirmat. Astfel Alexa s-a ales cu un nou dosar penal de fals în declarații, uz de fals și mărturie mincinoasă, dosar aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totuși un dosar mai vechi 440/D/P/2021 declinat de DIICOT la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara zace la murat de un an iar CSM privește această realitate.

 

și mai știm

Mișu Vidjean, editor licențiat în jurnalism și comunicare

redacția din Zrenjanin, republica Serbia

 

Share this:

(Visited 2.171 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code