Întârzieri pe Aeroportul Otopeni. Companiile dau vina pe rotaţia aeronavelor sau lipsa echipajului

Mai puține restricții pe Otopeni: Peste 50% din restaurante s-au deschis și nu mai aștepți în cortMai puține restricții pe Otopeni: Peste 50% din restaurante s-au deschis și nu mai aștepți în cort

  • În perioada 20-26 octombrie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute un număr de 226 de zboruri (aterizări şi decolări).
  • Pentru 70% dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză rotaţia aeronavelor sau lipsa echipajului, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.
  • În acest interval, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au fost operate 2.042 zboruri, dintre care 1.797 regulate.

Peste 220 de zboruri au avut întârzieri la aterizare sau la decolare pe Otopeni, în ultima săptămână, iar pentru 70% dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză rotaţia aeronavelor sau lipsa echipajului.

În perioada 20-26 octombrie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute un număr de 226 de zboruri (aterizări şi decolări).

Pentru 70% dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză rotaţia aeronavelor sau lipsa echipajului, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

„Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la companiile aeriene Wizzair (150 de zboruri), Ryanair (32) şi Tarom (14). În ceea ce priveşte zborurile anulate, în săptămâna 20-26.10.2022, s-au înregistrat 6 anulări dintre care Wizzair a avut 4 zboruri anulate (motive tehnice şi grevă pe aeroporturile de destinaţie din Italia), iar Air France (motive tehnice) şi Austrian Airlines (lipsă echipaj), câte un zbor fiecare”, anunţă CNAB.

În acest interval, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au fost operate 2.042 zboruri, dintre care 1.797 regulate, fiind înregistrat un trafic de 217.984 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri şi tranzit.

The post Întârzieri pe Aeroportul Otopeni. Companiile dau vina pe rotaţia aeronavelor sau lipsa echipajului appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code