În sala de festivități a Palatului Culturii din Drăgășani au crescut ciuperci

În Canada, 4 bolnavi de cancer în fază terminală își vor putea trata anxietatea cu ciuperci halucinogeneÎn Canada, 4 bolnavi de cancer în fază terminală își vor putea trata anxietatea cu ciuperci halucinogene

  • La începutul anului 2018, primarul orașului Drăgășani, Cristian Nedelcu, a scos la licitație, în S.E.A.P., lucrările rămase de executat la Palatul Culturii din Drăgășani.
  • Valoarea lucrărilor rămase a fost evaluata la aproximativ 4,2 miliarde de lei vechi în condițiile în care obiectivul fusese deja realizat în proporție de 95%.

Municipiul Drăgășani din județul Vâlcea se pare că a devenit simbolul risipei și al ruinei în ultimul an. Mai nou, în sala de festivități a Palatului Culturii din Dragășani, au crescut ciuperci pe mochetă.

La începutul anului 2018, primarul orașului Drăgășani, Cristian Nedelcu, a scos la licitație, în S.E.A.P., lucrările rămase de executat la Palatul Culturii din Drăgășani, în urma rezilierii contractului cu firma Conexvil.

Valoarea lucrărilor rămase a fost evaluata la aproximativ 4,2 miliarde de lei vechi în condițiile în care obiectivul fusese deja realizat în proporție de 95%. Ziarul Arena Vâlceană scria atunci, în martie 2018, că primarul Cristian Nedelcu dorea finalizarea lucrărilor cât mai repede. Însă lucrările ar fi fost abandonate de firma Conexvil în urma falimentului.

Milioane de euro tocate de Primaria Dragasani condusă de 13 ani de un primar psd-ist, Cristian Nedelcu, într-o clădire care ar fi trebuit sa fie simbolul culturii în Drăgășani. Între timp, în interior au crescut ciupercile…”, a scris consilierul USR Marian Roșca pe pagina sa de Facebook.

La începutul lunii aprilie 2021, pe un site de licitație publică, s-a făcut o ofertă cu o valoare de 444, 432 RON pentru continuarea lucrărilor la Clădirea Palatul Culturii din municipiul Drăgășani.

Continuarea lucrărilor din fonduri bugetare

Tot anul acesta, în luna noiembrie, s-a afișat pe Ebuget achiziționarea de reparații la clădirea Palatul Culturii din municipiul Drăgășani pentru suma de 374162.24 Lei. În textul publicat este menționat faptul că nu s-a putut realiza recepția lucrărilor, întrucât, înainte de a fi finalizate lucrările, au apărut degradări și deteriorări.

«Având in vedere că nu s-a putut realiza recepția lucrărilor la Clădirea Palatul Culturii din mun. Drăgășani, deoarece acestea nu au fost finalizate în întregime și au apărut degradări și deteriorări ale finisajelor exterioare și interioare datorate infiltrațiilor de apă de la nivelul teraselor și a învelitorii sunt necesare executarea lucrărilor de reparații și reabilitare a clădirii pentru a nu se deteriora suplimentar.

Beneficiar: Palatul Culturii din municipiul Drăgășani

Descriere: Pentru receptionarea lucrarilor și obținerea avizelor necesare funcționarii activităților specifice în Palatul Culturii din mun. Dragasani este necesar continuarea lucrărilor și punerea în functiune a clădirii. Sunt necesare lucrări de reparații și reabilitare a clădirii după cum urmează: 

– Lucrări de reparații ale tencuielilor, desfaceri, aplicare glet, vopsitorii lavabile;

– Lucrări de refacere a placărilor de marmură;

– Lucrări de refacere și inlocuire tavan fals casetat în zona unde au fost infiltratii de apa;

– Lucrări de refacere a invelitorii din carton bitumat de la teresa de pa acoperis si sala spectacole; 

– Refacere guri de scurgere și montare jgheaburi; 

– Montarea tabloului electric general intrucat tabloul electric existent este cel de organizare de șantier;

– Lucrări de refacere a tencuielii decorative exterioare; 

– Lucrări de refacere pardoseli din parchet și gresie;

Criteriu de acordare: Prețul cel mai scăzut

Sursa finanțare: Fonduri bugetare

Stare: Atribuit 

Firma castigatoare: AHK UNITED INDUSTRIES Voluntari judetul Ilfov

Pret: 374162.24 Lei

Data acordare: 2021-11-18 07:57:46»

Risipa pubelelor din fonduri europene

În luna octombrie au fost găsite o mulțime de pubele, parte a unui proiect finanțat din fonduri europene, abandonate pe un câmp din Drăgășani.

The post În sala de festivități a Palatului Culturii din Drăgășani au crescut ciuperci appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30170 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code