Flux Stiri

Fost prim-ministru pakistanez: „Cum naiba să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin va invada Ucraina?”

  • Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.
  • Imran Khan a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.
  • „Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”, a completat fostul prim-ministru.

Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.

Khan, care a fost înlăturat de partidele de opoziție în aprilie, a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce războiul din Ucraina a început pe 24 februarie.

Printr-o legătură video din Peshawar, Khan, care a sosit în Rusia pe 23 februarie pentru o vizită de două zile, a declarat: „Cum naiba puteam să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin se va duce în Ucraina.

„Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”

„Nu ne-am dat seama că în momentul în care voi ajunge acolo, Putin va intra în Ucraina. Cum puteam să știu și cum poți fi pedepsit pentru asta?”.

The post Fost prim-ministru pakistanez: „Cum naiba să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin va invada Ucraina?” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code