Figura de ceară a lui Kanye West, „retrasă” de la Madame Tussauds, în urma comentariilor sale rasiste

Muzeul Madame Tussauds din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor, potrivit Mirror.uk.Muzeul Madame Tussauds din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor, potrivit Mirror.uk.

  • Muzeul Madame Tussauds din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor.
  • Statuia rapperului american, care şi-a schimbat legal numele în „Ye’‘ , a fost mutată într-o arhivă a muzeului.
  • Decizia a survenit după ce mai multe companii au renunţat la parteneriatele cu Kanye şi după ce rapperul a fost eliminat din lista miliardarilor realizată de Forbes ca urmare a remarcilor sale controversate.

Muzeul Madame Tussauds din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor, potrivit Mirror.uk. Statuia rapperului american, care şi-a schimbat legal numele în „Ye’‘ , a fost mutată într-o arhivă a muzeului.

Decizia a survenit după ce mai multe companii, printre care şi Adidas, au renunţat la parteneriatele cu West şi după ce rapperul a fost eliminat din lista miliardarilor realizată de Forbes ca urmare a remarcilor sale controversate.

Statueta lui Kanye West a fost retrasă din spaţiul expoziţional şi mutată în arhivă” , a declarat o purtătoare de cuvânt a Madame Tussauds din Londra.

„Fiecare personalitatea îşi câştigă locul la Madame Tussauds Londra, iar noi ţinem cont de părea vizitatorii noştri şi de cea a publicului în ceea ce priveşte personalităţile pe care se aşteaptă să le vadă în expoziţie” .

Figurina a fost dezvăluită în 2015 alături de o statuie din ceară a fostei soţii, Kim Kardashian.

2 miliarde de dolari din modă

West a fost inclus anul acesta pe poziţia 1.513 în lista bogaţilor Forbes, cu o avere de 2 miliarde de dolari obţinută din brandurile de modă pe care le deţine şi din parteneriatele cu Adidas.

Marţi, Adidas a spus că pune capăt fabricării Yeezy, o colaborare cu West, din cauza remarcilor antisemite ale rapperului.

Forbes estimează acum că averea lui West se ridică la 400 de milioane de dolari – provenind din „imobiliare, cash, catalogul muzical şi o participaţie de 5% în firma de articole pentru modelare corporală a fostei soţii, Kim Kardashian, Skims’‘ .

Și casa de modă Balenciaga a rupt de asemenea legătura cu rapperul. Un documentar finalizat despre West a fost abandonat.

Rapperul a fost criticat la începutul acestei luni pentru că a purtat un tricou „White Lives Matter” la prezentarea celei mai recente colecţii ale sale în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Recent, fosta lui soţie, Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, şi membri ai familiei acesteia au făcut apel la sfârşitul „violenţei teribile şi a retoricii pline de ură’‘ împotriva comunităţii evreieşti.

Directorul executiv Spotify, Daniel Ek, a declarat pentru agenţia de ştiri Reuters că remarcile lui West sunt „groaznice’‘ , dar că muzica sa va rămâne pe platformă.

The post Figura de ceară a lui Kanye West, „retrasă” de la Madame Tussauds, în urma comentariilor sale rasiste appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code