EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS

„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior

Astăzi publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai discută despre demisia lui Vasile Dîncu din funcția de ministru al Apărării Naționale, gest considerat cel mai important eveniment politic al anului. Astfel, Ion Cristoiu și Monica Mihai vor analiza cauzele, semnificațiile și efectele acestei demisii în planul politicii interne. Ce semnal a dat Vasile Dîncu prin această demisie și cine este vizat în mod special veți afla în această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code