Flux Stiri

„Escrocul de pe Tinder” va fi ajutat de o fostă actriță de filme pentru adulți

Shimon-HayutShimon-Hayut

  • Protagonistul documentarului de pe Netflix „The Tinder Swindler” își dorește o carieră de succes în televiziune și aspiră să devină autor publicat.
  • Vrea să „scrie o carte, să găzduiască un podcast și să fie vedetă într-un show de întâlniri în care femeile concurează pentru dragostea lui”.
  • Acesta se folosește de popularitatea pe care a acumulat-o odată cu premiera documentarului Netflix. Surse apropiate escrocului spun că acesta are planuri mari acum, vrea o carieră în divertisment

Protagonistul documentarului de pe Netflix „The Tinder Swindler” își dorește o carieră de succes în televiziune și aspiră să devină autor publicat. Vrea să „scrie o carte, să găzduiască un podcast și să fie vedetă într-un show de întâlniri în care femeile concurează pentru dragostea lui”.

Escrocul a primit sprijin de la o fostă actriță de filme pentru adulți

Simon, tânărul israelian de 30 de ani, care a păcălit femeile pe care le-a cunoscut pe Tinder, făcându-le să creadă că este fiul unui comerciant de diamante miliardar nu vrea să dispară din centrul atenției.

Acesta se folosește de popularitatea pe care a acumulat-o odată cu premiera documentarului Netflix. Surse apropiate escrocului spun că acesta are planuri mari acum, vrea o carieră în divertisment.

În călătoria sa va fi ajutat de fosta actriță de filme pentru adulți Gina Rodriquez, CEO-ul companiei de management al talentelor Gitoni.

Ce s-a mai întâmplat cu victimele de pe Tinder

Cecilie, Ayleen și Pernilla, singurele care și-au împărtășit povestea au creat profilul GoFundMe în speranța de a strânge 600.000 de lire sterline după ce au primit o avalanșă de sprijin în urma împărtășirii poveștii lor în documentarul Netflix, The Tinder Swindler. Dar o poveste de Instagram de pe un cont care pretinde care ar putea fi al lui Simon a criticat campania femeilor. Acesta a lăsat mesajul „Mergeți mai departe și ajutați asociațiile reale… nu pe aceste manipulatoare.”

The post „Escrocul de pe Tinder” va fi ajutat de o fostă actriță de filme pentru adulți appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code