Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB se califică în grupele Conference League

  • Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB au reuşit joi seara să se califice în grupele Conference League, după ce s-au impus în returul play-off-ului.
  • CFR Cluj a învins pe Maribor cu 1-0 (0-0) şi 1-0 la general, în timp ce FCSB a reuşit să învigă Viking în deplasare, cu 3-1 (1-1) şi 4-3 la general.
  • FCSB, calificare cu emoţii obţinută în minutele suplimentare de joc.

Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB au reuşit joi seara să se califice în grupele Conference League, după ce s-au impus în returul play-off-ului. CFR Cluj a învins pe Maribor cu 1-0 (0-0) şi 1-0 la general, în timp ce FCSB a reuşit să învigă Viking în deplasare, cu 3-1 (1-1) şi 4-3 la general.

FCSB, calificare cu emoţii obţinută în minutele suplimentare de joc

După ce au fost învinşi cu 2-1 pe Arena Naţională, elevii lui Nicolae Dică aveau nevoie de o victorie la 2 goluri împotriva celor de la Viking pentru a aduce linişte în club şi calificarea în Grupele Conference League.

Fără Darius Olaru, om de bază în agrenajul vicecampioanei, FCSB a început bine şi a deschis scorul în minutul 2, prin Edjouma, care a marcat cu capul din centrarea lui Coman.

Gazdele au egalat în minutul 25, din lovitură de pedeapsă, după ce FCSB a mai ratat două-trei ocazii de a se desprinde.

După faultul lui Târnovanu asupra lui Karlsbakk, Tripic a transformat penalty-ul, readucându-i pe nordici în avantaj la general.

După reluare, FCSB a preluat avantajul în minutul 53, la prima ocazie importantă, şutul de la distanţă a lui Cordea trecând printre picioarele lui Gunnarson şi oprindu-se în poartă.

Oaspeţii au continuat să domine, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, meciul părând a duce spre prelungiri.

Tripic a rata două ocazii pe final, înainte ca Florinel Coman să fie faultat în careu.

Radunovic a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat sigur, aducând scorul la 1-3, în minutul 90+3.

S-a încheiat 4-3 la general în favoarea elevilor lui Nicolae Dică, FCSB obţinând astfel calificarea în grupele competiţiei.

Croatul Lovro Cvek duce pe CFR Cluj în grupele Conference League

CFR Cluj este a doua echipă românească ajunsă în grupele Conference League, după ce s-a impus cu 1-0 (0-0), în returul play-off-ului competiţiei. Clujenii au marcat pe finalul meciului din Gruia, prin croatul Lovro Cvek, cu o execuţie de excepţie.

CFR a dominat prima repriză, însă portarul advers s-a opus în trei ocazii, potenţând tensiunea pe banca de rezerve a ardelenilor.

Slovenii au avut şi ei două ocazii bune de a decshide scorul, dar Scuffet a fost la post de fiecare dată.

În minutul 87, Yeboah a nimerit bara, însă peste doar 3 minute, ardelenii au reuşit să marcheze golul calificării, Lovro Cvek reluând din foarfecă, cu boltă, la vinclu, o minge venită după o aruncare de la margine.

The post Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB se califică în grupele Conference League appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code