Dosar penal deschis de Poliția Capitalei după protest. 2 bărbați vor fi prezentați instanței

  • Poliția Capitalei a anunțat deschiderea unui dosar penal în urrma protestului de marți de la Parlament.
  • Doi bărbați, care au fost reținuți, vor fi prezentați miercuri instanței.
  • Aceștia vor fi prezentați miercuri magistraților cu propunere legală.

Poliția Capitalei a anunțat deschiderea unui dosar penal în urrma protestului de marți de la Parlament. Doi bărbați, care au fost reținuți, vor fi prezentați miercuri instanței.

Potrivit Poliției Capitalei, în urma protestelor de marți, când mai mulți protestatari au forțat intrarea în curtea Parlamentului României, a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, distrugere și portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut doi bărbați, cu vârste de 23 și 52 de ani.

Aceștia vor fi prezentați miercuri magistraților cu propunere legală.

Jandarmeria a anunțat că total sancțiunilor aplicate până în prezent ajunge la 117, iar valoarea acestora la 198.800 lei.

Comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București

„În urma protestelor din data de 21 decembrie a.c., când mai mulți protestatari au forțat intrarea în curtea Parlamentului României, s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, distrugere și portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reținut doi bărbați, cu vârste de 23 și 52 de ani, iar astăzi urmează sa fie prezentați magistraților cu propunere legală.”

The post Dosar penal deschis de Poliția Capitalei după protest. 2 bărbați vor fi prezentați instanței appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30170 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code