Directorul National Intelligence, Avril Haines: Războiul din Ucraina va avea „un ritm redus” timp de câteva luni

războiul din Ucrainarăzboiul din Ucraina

  • Directorul National Intelligence, Avril Haines, a declarat că atât armata ucraineană, cât şi cea rusă, vor încerca să se reaprovizioneze şi să se realimenteze, astfel că luptele zilnice vor încetini în următoarea perioadă.
  • Experţii americani în domeniul informaţiilor susţin că în următoarele luni va exista un ritm redus al luptelor din Ucraina.
  • Ea a spus că există totuşi o întrebare cu privire la modul în care va arăta o nouă contraofensivă post-iarnă pentru ruşi.

Directorul National Intelligence, Avril Haines, a declarat că atât armata ucraineană, cât şi cea rusă, vor încerca să se reaprovizioneze şi să se realimenteze, astfel că luptele zilnice vor încetini în următoarea perioadă, potrivit Sky News.

Experţii americani în domeniul informaţiilor susţin că în următoarele luni va exista un ritm redus al luptelor din Ucraina. Avril Haines, director al National Intelligence, a declarat că atât armata ucraineană, cât şi cea rusă, vor încerca să se reaprovizioneze şi să se realimenteze pentru a se pregăti pentru o contraofensivă după iarnă, astfel că luptele zilnice vor încetini.

Ea a spus, totuşi, că nu există dovezi ale unei voinţe ucrainene reduse de a rezista, în ciuda atacurilor asupra reţelei electrice şi a altor infrastructuri critice pentru iarnă. Ea a declarat în cadrul Forumului naţional anual de apărare Reagan din California: „Vedem deja un fel de ritm redus al conflictului … şi ne aşteptăm ca acest lucru să fie probabil ceea ce vom vedea în lunile următoare”.

Ea a spus că există totuşi o întrebare cu privire la modul în care va arăta o nouă contraofensivă post-iarnă pentru ruşi. „De fapt, avem destul de mult scepticism cu privire la faptul că ruşii vor fi sau nu vor fi de fapt pregătiţi să facă acest lucru. Mă gândesc mai optimist pentru ucraineni în acest interval de timp”.

Ea a spus că economia Kievului a avut de suferit foarte mult, descriind-o ca fiind „devastatoare”, dar a adăugat că ea crede că preşedintele rus Vladimir Putin a fost surprins că forţele sale nu au realizat mai mult din punct de vedere militar.

„Cred că el devine mai informat cu privire la provocările cu care se confruntă armata în Rusia. Dar încă nu ne este clar pentru noi că el are o imagine completă în acest stadiu despre cât de provocate sunt… vedem lipsuri de muniţie, pentru moral, probleme de aprovizionare, logistică, o serie întreagă de preocupări cu care se confruntă”. Şi a mai spus că Rusia pare să îşi epuizeze stocurile militare „destul de repede”.

The post Directorul National Intelligence, Avril Haines: Războiul din Ucraina va avea „un ritm redus” timp de câteva luni appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code