Costumul de baie se schimbă cu pampers pe plajă. Urinatul în mare INTERZIS

plajaplaja

  • Vizitatorii de plajă din Spania și alți turiști s-ar putea confrunta cu sancțiuni în valoare de mii de lire sterline. Spania spune că va începe să amendeze sute de oameni dacă urinează în mare.
  • Rezervarea unui loc pe plajă cu un prosop, fumatul sau grătarul ar putea duce la amendă.
  • Oamenii care poartă bikini vor fi, de asemenea, amendați dacă părăsesc plaja fără haine.

Vizitatorii de plajă din Spania și alți turiști s-ar putea confrunta cu sancțiuni în valoare de mii de lire sterline. Spania spune că va începe să amendeze sute de oameni dacă urinează în mare.

Urinatul în mare într-una dintre cele mai populare destinații pentru vacanțele de vară va fi amendată cu 750 de euro.

O amendă uriașă amenință vizitatorii uneia dintre cele mai populare destinații de plajă din lume dacă sunt surprinși că se ușurează în mare.

Autoritățile locale din provincia spaniolă Galicia au anunțat că orice persoană prinsă făcând acest lucru va fi amendată cu 750 de euro. Aceștia au declarat că urinarea într-un loc public este o „încălcare minoră” și o „încălcare a standardelor de igienă și siguranță sanitară”, relatează Daily Mail.

Se va instala toalete publice pe plaje în timpul sezonului turistic de vârf

Administrația locală va instala toalete publice pe plaje în timpul sezonului turistic de vârf. Acestea vor fi disponibile pentru toți cei care merg pe plajă care au nevoie de ele. Vizitatorii care vor sa evite problemele din cauza cozilor vor trebui să înlocuiască costumul de baie cu scutece.

Autoritățile locale intenționează însă să meargă mai departe și să nu se limiteze la amenzi. În această vară, Spania a impus turiştilor noi reguli stricte. În virtutea acestora, oricine se plimbă în costum de baie în afara zonelor de plajă poate fi sancționat. De asemenea, vor fi amenzi pentru aruncarea gunoiului pe plajă, de asemenea, este interzis aprinderea grătarului pe plajă și scăldarea în mare cu săpun.

Măsura, care cu siguranță îi va șoca pe mulți turiști, este amenda pentru toți care încearcă să-și rezerve un loc pe plajă cu un prosop. Acesta intră în vigoare la 18 iulie.

The post Costumul de baie se schimbă cu pampers pe plajă. Urinatul în mare INTERZIS appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29720 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code