China este dispusă să aprofundeze relația cu Rusia, afirmă un diplomat de rang înalt

  • China este dispusă să își aprofundeze relațiile cu Rusia la toate nivelurile,
  • Orice încercare de a bloca progresul celor două națiuni nu va avea succes niciodată, a declarat ministrul chinez de externe, Wang Yi.
  • Este dreptul legitim atât al Chinei cât și al Rusiei de a-și realiza dezvoltarea și revitalizarea, a afirmat Wang Yi într-o convorbire telefonică avută cu omologul său rus Serghei Lavrov.

China este dispusă să își aprofundeze relațiile cu Rusia la toate nivelurile și orice încercare de a bloca progresul celor două națiuni nu va avea succes niciodată, a declarat joi ministrul chinez de externe, Wang Yi, scrie Reuters.

Este dreptul legitim atât al Chinei cât și al Rusiei de a-și realiza dezvoltarea și revitalizarea, a afirmat Wang Yi într-o convorbire telefonică avută cu omologul său rus Serghei Lavrov, potrivit unui comunicat difuzat joi pe site-ul MAE chinez.

The post China este dispusă să aprofundeze relația cu Rusia, afirmă un diplomat de rang înalt appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29840 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code