Bulgaria: Un polițist de bulgar, împușcat mortal la granița cu Turcia

  • Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia a fost ucis luni seara.
  • Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.
  • Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.

Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia în contextul unei puternice presiuni migratorii a fost ucis luni seara de focuri de armă trase de pe teritoriul turc, a anunţat marţi guvernul de la Sofia, potrivit Al Jazereea.

Acesta este un act fără precedent, primul atac armat din ultimii ani’‘ împotriva poliţiei, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev.

Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.

Demerdjiev a spus că autoritățile turce s-au angajat să coopereze și să-i caute pe autori și că le va cere să combată mai activ rețelele de trafic de ființe umane.

Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.

The post Bulgaria: Un polițist de bulgar, împușcat mortal la granița cu Turcia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31047 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code