Avioanele de luptă F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române execută zboruri la înălțimi mici

  • Aeronavele F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române fac zboruri de antrenament la înălţimi mici în sud-estul ţării.
  • Zborurile vor avea loc la altitudini de 150-2.000 m înălţime faţă de sol.
  • În prezent, Forțele Aeriene Române au în dotare 17 aeronave F-16, toate dislocate la baza aeriană 86 Borcea, în apropiere de Fetești.

Aeronavele F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române fac zboruri de antrenament la înălţimi mici în sud-estul ţării.

Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române execută, marţi, zboruri de antrenament la înălţimi mici – aproximativ 150 – 2.000 m înălţime faţă de sol – în sud-estul ţării.

Menţionăm că aceste activităţi de zbor, planificate cu un an înainte, sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale a Forţelor Aeriene Române” , precizează Forţele Aeriene Române.

Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale” , adaugă sursa citată.

The post Avioanele de luptă F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române execută zboruri la înălțimi mici appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code